56

Иванов

преди 1 година

Държавата да им плати личните карти и без това са тяхна собственост според закона хората са само преносители на тези документи

55

Анонимен

преди 1 година

На мен пък ми е чудно как може да имат български лични карти хора, които нито са родени, нито живеят в България. Нито пък имат някакъв имот тук.

54

Анонимен

преди 1 година

Значи 200 000 човека, които на могат да гласуват.

53

Анонимен

преди 1 година

До 69 Не питай какво може държавата да направи за теб, а какво ти можеш да направиш за нея.

52

Да...

преди 1 година

Бъдещето е живот "извън" държавата. Кагато държавата се превърне в мащеха за хората, във своеобразен враг на хората е съвсем нормално да й обърнем гръб. Може би е дошло времето да спрем да захранваме този *** с данъците си. Сега ще наскачат едни велики мислители да ми обясняват, как ако не плъщъме данъци не можем да очакваме нищо от нея. Ами помислете първо, защо 1% от населението държи над 90% от богатствата в световен мащаб??? Защото това са кукловодите, тези зад кулисите на държавността.

51

Анонимен

преди 1 година

Разпада на държавата продължава в пълна сила.

50

Ромо Мраз

преди 1 година

Изобщо никакви карти на първобитните "хора"!Да изчезват от България!

49

А те пък

преди 1 година

тия лични карти на сеганята много им трябват. Само да правят далавери с тях и да теглят кредити. После *** ги намери. То иза ше се пиша без адрес и ше бамна един кредит от банката. Ай стига глупости.

48

ДОМОУПРАВИТЕЛ

преди 1 година

УЛИЦА ГОРСКА ПОЛЯНА 7, СЛЕД ТРЕТОТО ДЪРВО В ДЯСНО - МОЛЯ ДА МЕ РЕГИСТРИРАТЕ ПО ПОСТОЯНЕН АДРЕС.

47

Банкеръ

преди 1 година

Какъв е проблемът в личната карта да се пише скитник или бездомник.Ако гражданин по някаква причина загуби домът си и няма пари за квартира се води на стария адрес,което не е вярно.

46

Анонимен

преди 1 година

Като цяло изискването за адрес е против свободите на хората. В Испания има изискване да си регистриран в имот годен за обитаване и записан в кадастъра като такъв. Трябва да има някакъв механизъм за да се запишеш в дадено кметство или РПУ.

45

Подаръчно пликче

преди 1 година

Как да имат лични карти като не могат да пишат. Някоя неправителствена организация да се е захванала с ограмотяването им, с курсове по квалификация и т.н. Бойко не е виновен, обществото е виновно. Комунистите,които чагъртат администрацията,която уж била на Бойко и поставя свои, корумпирани селяни,за които само рушвета под масата е важен.

44

Сахар

преди 1 година

Мога ли да се регистрирам, че живея в гараж?

43

Анонимен

преди 1 година

Колкото повече от тези нямат документи, толкова по-добре, че не могат да гласуват и е по-трудно да получават пари от социала. Ето за това реват от БХК, защото "любимците" им няма как да вземат помощите за "самотна" майка на 15 деца от 10 бащи.

42

Анонимен

преди 1 година

За една част от тях е ясно, живеят в чужбина и хич не мислят да се връщат в България, а другите... са от Столипиново/Филиповци/Максуда... и въобще не им пука.

41

Безлична карта

преди 1 година

Хора без лични карти, "шофьори" без книжки, студенти които не знаят азбуката и таблицата за умножение, пациенти без здравни осигуровки, обаче все още някои оптимисти продължават да твърдят, че живеем в европейска държава от 21 век.След ерата Винету, тук е като в индиански резерват.

40

Анонимен

преди 1 година

На изборите Мишо Константинов ще ги пише всичките за ГЕРБ.

39

Я

преди 1 година

Толкова ли са българите от Северна Македония?

38

БХК

преди 1 година

И спрях да чета. Каквото и да правят е вредно за държавността.

37

До пияница мистик

преди 1 година

"Ужасно ми е интересно как може да живееш без лична карта :))) Явно са някакви клошари, защото в банка без лична карта няма как да си изтеглиш парите, да не говорим ако бачкаш как ще си получаваш заплатата" - ти си толкова инТЕЛЕгентен, че дори не осъзнаваш, че в 21ви век ползваме дебитни карти (при това лични, не като теб крадени).