23

ХАК

преди 1 година

Стига с тази злоба ...?Трябва да Сме състрадателни , към оцелелите от земетресенията в Сирия и в Турция .Кой с каквото може ,трябва да помогнем !!!ДАРЯВАЙТЕ , ХОРА !!!!!

22

БАТАК

преди 1 година

За Карлово помощ няма, но за тези които 500 години са клали дедите ни се ще избиете един друг кой да да даде повече и да се подмаже. Няма да забравим. Няма да простим!

21

Анонимен

преди 1 година

Друго става . Земетресение имаше и в Сирия а не само в Турция . Обаче се помага само на Турция . Западни ценности . Освен това се говори че по доларовите дългове лихвата на Турция е стигнала 25 % . Ако е истина това си е чисто фалирала държава. Тез работи не ги казват по българските медии . Не бъдете коне с капаци каквито искат да ви направят.

20

В.

преди 1 година

Днесбг най-добре знае кой.

19

Анонимен

преди 1 година

Колко лидери на партии показаха съпричастност към такова бедствие! Колко от тях призоваха да се помогне на тези хора! Тука не става въпрос за държава, народност и т.н, тук става въпрос за човешко отношение, съпричастност и състрадание! Ако в такива моменти хората не са хора с чужди, няма да бъдат и със свои! Браво на онези, които показаха човещина и състрадание от България и изпратиха държавните самолети с техника и машини и екипи /президент и правителство/

18

MAIKA-IM

преди 1 година

Като се замисля колко турски екипа дойдоха да помагат тук след наводненията в Карловско........................................................................ ама нека събираме пари с смс за турците.

17

АТАКИСТ

преди 1 година

до 18 Долара долараааа...ама *** взимаше долари на околвръстното на София от чужденците 80-те години. Доган не дава долариии, само турски лириии, фессс!

16

АТАКИСТ

преди 1 година

до 17 Ти *** ли си бе, фессс? 1 милион турски лири дари Доган. Това са по днешен курс 97 000 лева, фесс. Аре у лево че ме ядосваш, мааалоумен фесс!

15

до 15

преди 1 година

Долара, долара. Дори и русофилите, като тебе, не използват рубли, а само долари. Че рублата има стойност на подпалки за камина.

14

до 15

преди 1 година

1 милион долара. С 1 милион турски лири не можеш да си купиш и дъвка (особено след земетресението).

13

Анонимен

преди 1 година

Няма нищо лошо,ако тотото си направи реклама и дари натрупаните 5000000 лв на пострадалите,вместо да ги делкат свои хора.

12

АТАКИСТ

преди 1 година

до 12 Да, и аз си помислих че поне 1 милион лева ще дари Доганчо, а то 1 милион турски лири. Кучето видя че лирата се сгромоляса и за да е по-гръмко като дарение дарил ЕДИН МИЛИОН, само че турски лири. Жалки анадолски номера от Доганчо за предизборната си кампания.

11

Анонимен

преди 1 година

В общия случай помагам, когато знам, че нещо не зависи от теб. На болни дечица, на бездомни животни, на пострадали от война, от земетресение, наводнения. Не един и 2 пъти съм помагал. Както знаете и всяко дарение ти дава отстъпка от годишния данък. Та доста лица го правят и за тази цел (юридически).

10

до 10

преди 1 година

Ахмед Доган дари 1 милион долара, а не 100 бона. Демек 10 пъти повече.

9

Анонимен

преди 1 година

България от 33години е в голяма трагедия, не виждам някой от властимащите да е помогнал с нещо.

8

Анонимен

преди 1 година

Няма лошо да помагаме, но де е този хъс да събираме и за нас и държавата да ни помага. Явно пари има за всичко друго освен за гражданите на България.

7

Анонимен

преди 1 година

Няма лошо да помагаме, но де е този хъс да събираме и за нас и държавата да ни помага. Явно пари има всичко друго освен гражданите на България.

6

до 6

преди 1 година

Ако Турция беше велика държава, нямаше 60 милиона турски гастарбайтери да ринат дъното из ЕС, редом до нашите бачкери. Турция е фалирала адски бедна държава.

5

Анонимен

преди 1 година

До от Плевен Защото няма контрол. И не само в Плевен, а в цяла България. Защото всеки се бие в гърдите как на него никой не може да му казва какво да прави, пък още по-малко да спазва разни разпоредби. Така се смята за мъжкар.

4

Анонимен

преди 1 година

Който търси ,намира .Шарли Ебдо