32

Анонимен

преди 1 година

Не воля нямали са намерение да приемат защото те ще първи на подсъдимата скамейка

31

Анонимен

преди 1 година

Има обвиняеми за умишлено спиране на доставките на газ в полза на посредници, а някакси няма нито извънредни новини, новината беше махната веднага от сайата, а един разгонен Харвард няма кой да го пита дори един въпрос, що за държава и журналисти е това тука.

30

=

преди 1 година

Любимото внуче на държавна сигурност.Юрист та дрънка,ама сега се учи.

29

Сатир

преди 1 година

Тя трябва да бъде накарана да работи чрез механизмите за отчетност, чрез ВСС и по правилата, които съществуват, но не се прилагат, обясни той. - Да обобщим: имало механизми на отчетност, имало ВСС да контролира ПРБ, имало и правила???? Адиот щом има всичко необходимо каква реформа сънуваш нощем???????

28

Икономист

преди 1 година

Тя, волята не стигна не само на поредното НС, но и на предишните. Между другото, принципно волята е човешко качество, а не парламентарно. Демек, не им е стигнал разума на депутатите, за да изберет редовно правителство. Както и сега не им стигат парите на вече безработните български политици, депутати и техните партийни лидери.

27

ха-ха-хи...

преди 1 година

Тоя Крум си играе на ЗАРЧЕТА...тука има ,тука нема...закони...за каква воля и за какви 5 лева става дума бе ейТУЛУП???!!!!

26

каскетко каскетков

преди 1 година

Е ле па тоя АМАТьор...

25

Божкееее.....

преди 1 година

Тоя няма и капчица хумор...СЪЩИТЕ ЗАКОНИ,същите дУУУпетати пак ще ги отхвърлят!!!

24

хензел

преди 1 година

Е не ми е симпатичен този тип Зарчов....

23

ЬЬЬ

преди 1 година

И как ще се приемат тези "важни" закони,когато и в следващото нс водещите физио но мии ще са пак същите,както и всичките им червени линии.Всичко това ме кара да мисля,че ползата от полит.партии е нулева.Те,освен да крадат и да се карат помежду си за постове,не стават за нищо друго.Справка-всички народни събрания досега.Отвратен съм и гласуването ми за някоя от тях остава мисия невъзможна.

22

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

КРУМ ЗАРКОВ ОТ КОМУНИСТИЧЕСКА ФАМИЛИЯ ЩЕ ПРАВИ РЕФОРМИ В ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕБЪЛГАРИЯ МНОГО Е ИЗПАДНАЛА

21

?!?

преди 1 година

Това е доказателство, че сте статуквото с което уж се борихте. Като дойде време за делата получихме по лошо и от Борисов. Огромни кредити, непосилна инфлация и купища лъжи за увеличени доходи.

20

Анонимен

преди 1 година

Пишете за Сашо Кеша, че отива на съд заради газа! Той си взе комисионните, направи си милионите, а народа обедня от неговият "патриотизъм" и "освобождение" от "руската зависимост"! Да го осъдят на доживотен затвор ще му е малко! Аз ще се чудя как да свързвам двата края заради предизвиканата от него инфлация, той заедно с т.у.л.у.п.а от Банкя ще си брои пачките и кюлчетата!!!

19

Анонимен

преди 1 година

Така става когато адвокатите се набъркат здраво в държавните дела. Те си дърпат чергата към тях си - нали си осигуриха големите хонорари , друго какво ги е еня! На практика те държат властта в държавата. Там търсете първопричината за бедите ни - в големите адвокатски кантори в СФ.

18

Христо Христов

преди 1 година

НС трябва да приеме един закон - Закон за излизане от ЕС и НАТО.

17

Вуте

преди 1 година

Абе то бюджет няма - хората изнемогват , тоя взел да се тюхка за разни закони! Мноого невеж стана народа , не са учили политическа икономия и лесно хвърлят прах в очите на хората. Не са и чували за база и надстройка , за обществени отношения, не знаят законите и правилата в общественото устройство и държавата. *** народ - слаба държава....

16

Анонимен

преди 1 година

Най важния закон депутатите да станат 50-60 човека не се приема.

15

Анонимен

преди 1 година

*политиката де

14

Анонимен

преди 1 година

Какви са фактите около тоя закон или тия закони които искат да прокарват? Не разбрах. Какви са предложенията че и ние да имаме дебат? И ние сме част от политическия живот, имаме право на информация. Моля!!

13

Юрист

преди 1 година

Ех, Зарков нали ги чета тия закони, пълна скръб са и под всякаква критика. А най-лошото е че част от тях са резултат от разни лобита и обслужване на техните интереси (пример: вкарването на задължителна медиация по много дела).