7

Анонимен

преди 1 година

тука ако се случи нещо подобно недай боже, трагедията ще е огромна, не само панелки но и 90% от новото строителство заминава, тъй като стандартите там са спазени под масата на някой общински съветник

6

За новинарите

преди 1 година

Има още една пострадала държава - Сирия. Като сте тръгнали със 'съчувствието' , поне бъдете принципни! Иначе си е чисто позьорство!

5

Данъкоплатец

преди 1 година

Аз съм дал вето на тези същества още в детските години и така ще бъде до края ми не подлежи на промяна .Това е моя избор по този начин ,аз съм една частица уважение към хората които са изпитали ужаса Девшерме данъка и борбата за свобода !

4

Анонимен

преди 1 година

Ами ще построят на тяхно място от новите "умни градове".

3

ЗАЩО!!!

преди 1 година

Ей-иииии, политици и Президент, защо не изпращате хуманитарна помощ на СИРИЯ. Те не са ли хора????? Там няма ли затрупани деца и жени. Толкова ли ви е страх от онзи с деменцията и онази лелка от Брюксел с нацисткото изражение. СРАМ И ПОЗОР сте!!! И не ме трийте, защото само питам тези наведени в МС и Президентство.

2

Анонимен

преди 1 година

колкото и да се смеят хората на пророчествата на Ванга и на Сервюкова, ей го на...познават. Края е близо

1

Анонимен

преди 1 година

Турция ще се възстанови и ще забрави, колкото и бедна държава да е. Но, виж, ние от една кал не можем 2 села да оправим и викаме Неволята... Да не дава Господ тук да се случи такова нещо, че 90% от панелките падат моментално.