17

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Имаш в предвид кРадеви магазини ли???

16

Анонимен

преди 1 година

Отварят държавни магазини на народни цени и всички ще купуват от там Немските и турските ще фалират. Държавата плаща на производителите директно без прекупвач.

15

Анонимен

преди 1 година

Държавната "Ел Би Булгарикум" има магазин в квартала , доколкото съм видял няма голяма разлика с цените в големите търговски вериги .Ако продаваха по-евтино пред магазините им щяха да се вият опашки , но колкото пъти минавам оттам все е празен.

14

Анонимен

преди 1 година

До гнус Затварят ЕС вериги и правят бг магазини само. Няма да внасяме скъпи храни от ЕС а от Аржентина Бразилия и Африка. Но политиците са платени добре от ЕС,

13

гнус

преди 1 година

Търговците спекулират с печалба 50% и нагоре, производителите слагат палмово масло, рапично масло и Е-та във всичко и после се говори за контрол. Най-бедната държава с най-скъпите цени и най-ниската продължителност на живота!

12

Пепи

преди 1 година

Добре де, колко пък да сме глупави, за да не знаем, че няма такъв правен термин като спекула, което изключва каквото и да е наказание:) Няма нарушение на нито едно правило, така че няма и наказание/санкция. Само се плюнчат с глупости, а още по-глупави хора се и вразват. Все едно да накажеж ферари защото придават коли на 10торни цени , е колко пък да сме глупави:)

11

В.

преди 1 година

Благодаря

10

от 11

преди 1 година

Кой живее с 10к на година исках да кажа. Дори родителите ми пенсионери ги взимат на 2-3 месеца, защото работят все още...

9

До 11

преди 1 година

Кой живее с 10к лв. на месец, освен пенсионерка чистачка в някоя детска градина в провинцията, която само 10к взима към пенсията си, бе? Айде по-сериозно, много те моля. Аз живея с над 15к месечно и ми пука за цените и то много. Ама ви гледам най-бедните как ще се избиете за бутилка олио на промоция. Сами си качихте цените с презапасяване и истерии. А да не говорим, че на село е 10 пъти по-евтино. Гледайте си сами храната. Аз това правя странично от професията си. Не купувате = цените падат.

8

Анонимен

преди 1 година

През ВСВ Холандия е била най-постеадала на Западния фронт. Инвестициите са първо в Англия, после в Холандия.

7

Анонимен

преди 1 година

Това за да покрием критериите за Еврозоната ли се прави? Пък се представя като грижа за народа?

6

В.

преди 1 година

Като изкат мерки да стимулират малки производители.

5

Анонимен

преди 1 година

Мерки на практика няма,има само популизъм и милиарди левове налети като субсидия на"бизнеса"от Радев и подопечните му служебни кабинети!

4

Анонимен

преди 1 година

Ако внасяш храна от Германия не е възможно там да е по-скъпо от бг магазините заради заплатите там са по-високи, търгове, транспорт, гориво до бг и печалба за търговеца. Най-малко 2 пъти ще е разлика в цените.

3

Анонимен

преди 1 година

Едно е сигурно- дрането на кожи ще продължи.

2

Чик чок

преди 1 година

Като са недоволни синдикатите от увеличаването, да ги намалят тогава и да кажат пак мнението си?

1

Некадърници!

преди 1 година

Колкото проработи премахването на ДДС-то за хляба, пак търговците го прибраха!