17

Кармазъ Сикиш

преди 1 година

Ер-м-ангалНе се гаси туй що не гасне!

16

Кармазъ Сикиш

преди 1 година

Долу да се чете Ер-***

15

Кармазъ Сикиш

преди 1 година

Нищо бе, нали Ер-*** казваше на кадъните да раждат по 3 деца, а тези в европата да раждат по най-малко 5. Да си приберат отпадъците от европата и ще възтановят бройката.

14

Анонимен

преди 1 година

Тук някои припомнят Батак! А помните ли другото голямо земетресение в Турция? Беше не чак ъолкова отдавна...... И тогава се каза: лошо строителство и НИКАКВО СПАЗВАНЕ НА СТРОИТЕЛНИТЕ НОРМИ!!! 3/4 от загиналите и ранените са под срутвните сгради. Мислете и за новото строителство ТУК. Жалко за хората загинали заради нечия лакомия.

13

Българка

преди 1 година

Този, дето сложи минус, с какво не е съгласен!? Че и в Сирия е апокалипсис ли!? Жълтопаветна пааапллач!

12

Анонимен

преди 1 година

И всичките партии такива изззроди! Корнела от комисионните от оръжието за укроте фа беше натоварила един камион поне с палатки и одеала!

11

Българка

преди 1 година

В Сирия е същата трагедия, но на никой не му пука. Радев и правителството му се оказаха бездушни лицемери като господарите си. Гледах в тубата мъж на комене пред руините де моли някой да ги чуе, някой да им помогне. Отдолу има хора!

10

И СИРИЯ

преди 1 година

Възмутена и плача от безсилие от долната постъпка на радев и скотовете му! Не може ли да се организираме и помогнем на Сирия кой с каквото може и да излезем пред президенството и заплюем в лицата тези продажни мерзавци!

9

До 1

преди 1 година

Да помня и не само Батак .За туй от детски години дадох вето на тези същества .Това бе мой личен избор и с годините се чувствам добре и съм дал уважение на хората които са изпитали ужаса

8

Грозна гледка

преди 1 година

Все едно турци са минали от там! Така е изглеждала България по време на агарянската напаст!

7

Анонимен

преди 1 година

Трагедията е голяма,но алчните хора са виновни за това строителство .Снощи гледах блок напълно разрушен,около него всички други си стоят.Вярно,сигурно имат конструктивни дефекти,но са се измъкнал хората.

6

и нас ни чака това

преди 1 година

Същите хора строят и сградите в София

5

Анонимен

преди 1 година

Голяма трагедия! Прави ми впечатление обаче как някои сгради изглеждат непокътнати, редом до купчините развалини, останали от други. Това ме кара да мисля, че поне отчасти тази трагедия се дължи на човешка грешка, или просто алчност.

4

Анонимен

преди 1 година

За всички важи ,като даваш Байрактари на чужди да се убиват хора на ти .И тука да се замислят щото и за тука важи .Нищо мъжко няма в тези действия

3

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Човек вече да не смее да погледне новините. Дано не съм лош пророк, но ако така растат с по няколко хиляди на ден, ще минат над 17000 доста скоро. Много от ранените също ще бъдат добавени в списъка. Какво да направиш природа. След подобно нещо трябва да си направим изводите. Винаги трябва сме сплотени и да си помагаме, а не след нормализиране на нещата, все едно нищо не се е случило до следващия колосален катаклизъм.

2

Пенсионер

преди 1 година

Пълна катастрофа. Ужас. Дори и не падналите сгради са повредени.И на всичко от горе и огромна инфлация. Лошото никога не идва само.

1

Анонимен

преди 1 година

А ти помниш ли Батак?