8

Фани

преди 1 година

Тръгнал зеленски да търси помощ от каква помощ се нуждае от психолог зорлен да се обиват хора ето вижте и Господ се намеси вече какво стана в Турция

7

Анонимен

преди 1 година

Съжаляваме за турския народ най близък е комшията те ще се оправят защото управникът им сериозен не като нашите предишни мислят само за тях си народа кучета ги яли само врътки схеми и такса спокойствие им харесваше най добре

6

Невероятно но факт

преди 1 година

Турция е по цивилизована от България, там поне не изтезават хора и няма ур.од като Гешев и Румен Пашата!

5

Да имаше

преди 1 година

Кой да помогне и на България,а не само да я бутат в евролайната

4

Комшията пали

преди 1 година

Комшията гаси...Имаше едно време такава поговорка.И е редно да помогнем в такава тежка ситуация.Иначе няма да сме човешки същества!

3

Лицемер

преди 1 година

Хубаво е човек да помага в такива ситуации но аз не съм от тези, защото си избрах управници които да пратят бомби и танкове да изтребват мирни хора и деца и които по никакъв начин са ми навредили, опасявам се да не придобия нов модел лицемерие .

2

Анонимен

преди 1 година

Така е , трябва да си помагаме по комшийски

1

Анонимен

преди 1 година

Ходил съм в Турция на екскурзия, отношението към българите е изключително добро! Даже смея да твърдя че от всичките ни съседи, това е единствения народ който посреща българите с приятелски чувства, за разлика от макетата примерно, с които силно се мразим, точно като типични българи! Дано бързо се възстановят от това бедствие!