13

Анонимен

преди 1 година

Руснаците отдавна плениха такава установка и й научиха кътните зъби, ама нищо чудно че поляците са се набутали особено ако и техните медии си траят като нашите.

12

мдаа

преди 1 година

Снощи гледах племенникът на Кенеди да казва следното - много от тия милиарди, които САЩ дават на Украйна изобщо не стигат до там, а остават примерно в Дженерал Дайнамикс. С една дума САЩ отново захранват тяхното ВПК. Отпускаме милиарди на Украйна, но с тях поръчваме снаряди, гаубици, джавелини и реално парите отиват в американската икономика. Е и Украйна получава нещо, снаряди и огромен дълг.

11

До 8

преди 1 година

В частност си прав. Украйна не нападна Русия, а Рускоговорящи Украинци самоопределящи се като руснаци.

10

Калеко Алеко

преди 1 година

Поляците са истински патриоти и родолюбци, Европа трябва да се поучи от тях, а занят от собствен опит какво представляват съвеЦката чумa, путинизма и комуно-фашизма в Империята на Злото и какво могат да очакват от там ... !!!

9

Анонимен

преди 1 година

До Супер...Събуди се,дженди.Съмна се.Хапни си една порцийка скакалци,подмий дупенцето и престани да халюцинираш.

8

das

преди 1 година

ми да ако не беше Русия нямаше как да продава САЩ. То Украйна нападна Русия да може САЩ да си продава оръжието.

7

Анонимен

преди 1 година

И после разправяйте, че Сащ не подклаждат войната. Те МЕЧТАЯТ да продължи вечно, за да продават единственото нещо, което произвеждат - оръжия.Представяте ли си по света да настане мир? Ми то тея ще полудеят от яд.

6

Анонимен

преди 1 година

Защо всички държави плащат кръвен данък на САЩ. Толкова ли са страшни? Вместо да се обединят и да им бият шута от Европа

5

Казвам ти куме

преди 1 година

Нещо не ви изнася да информирате за взривения завод за производство на бойни дронове в Латвия ! Съвсем случайно е снабдявал Укро Вермахта....Сещай се снахо !

4

Копейки и долари

преди 1 година

На ФАЩ не му пука за Русия. На ФАЩ му пука да си продава оръжията. Или ги използва, за да раздава демокрация в Близкия Изток, или ги продава на ЕС, като му обяснява как е за наше добро. И после гледам по форуми как се джафкате, когато и двете стани сте за смях

3

Анонимен

преди 1 година

10 милиарда за 45 ракети.Хахаахаххаха Да са им честити на поляците. Много работа ще им свършат. Колкото нашите чертежи на ф16.

2

Сладък кеш

преди 1 година

Вървете после да разправяте, че няма полза от тая война. А за наивния народ остава да се дъвчат един друг русофили ли са, русофоби ли са. *** народ лесно се манипулира.

1

Супер

преди 1 година

Русия трябва да бъде обградена с оръжие и принудена да се предаде на колене. Ще стане.