33

pich

преди 1 година

Мда, войната продава за съжаление, защо ли не искат да спира ...

32

Анонимен

преди 1 година

Брей техния данък робство по голям от нашия! Ние само 5 милиарда за самолети трябваше да платим..

31

Бизнес проекта им

преди 1 година

върви с бесни темпове. След като цяла Европа си дари оръжието на Украйна и изведнъж се окаже гола, ще трябва да купи от някъде, а това някъде може да бъде само едно - зад океана. Тоя път обаче, ще бъде тотална минавка, защото цяла Европа ще бъде прецакана по БеГе схемата Фъ-16 за към 2305 година. Ще се дадат едни виртуални пари, за да се спаси ликвидността на доларчето. Дали ще успее тая схема ни остава само да гледаме и демократично да протестираме без ефект.

30

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 31. Филмар...тия глупости с какво ти помагат ?

29

Анонимен

преди 1 година

Само да вметнем, че Хаймарс в Украйна са на 40 години. Това, което Полша ще купи, е последният писък на модата. В комбинацията с полските Ф-35, сателитите и специалните 3д радари, ела да видиш. А Украйна подобни екстри няма, за жалост. Смятай- едни 40-годишни няколко броя Хаймарс, които САЩ щеше да реже за скрап, скапаха Русия, която се кле седмици как ги е унищожила още при доставките.

28

Анонимен

преди 1 година

До До 28. Не знам на кой говориш

27

Анонимен

преди 1 година

До До 24. Всеки може да се съмнява в каквото си иска. И аз "леко" се съмнявам, че разбираш от каквото и да било.

26

До 24

преди 1 година

Бе полша да е изцяло марионетна държава на САЩ! "Леко" се съмнявам! Но пък вие ги разбирате тиянеща с марионетсвото! за справка виж беларус виж казахстан виж молдова виж армения! :)))))))))))))))))))))))

25

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 17. Направо му се идзжвъкаха дзъркелти и му се изкривиха и без това кривите кунки да пердаши плюсове и минуси и да променя (според фантазиите му) общественото мнение.

24

Анонимен

преди 1 година

До Калеко Алеко Ами покажи и ти патриотизъм и родолюбие и се запиши доброволец при Зеленски.И без това мъжете в Украйна вече са кът.Стига си висял като цифун пред компа по цял ден.Ама то на фронта не е така лесно като да си слагаш по пет лайка за 10 секунди.

23

Анонимен

преди 1 година

Все едно САЩ продават на себе си оръжие... Полша е изцяло марионетна държава на САЩ и троянският им кон в ЕС. Там е щаб квартирата на всички опозиционни лагери от Русия и Беларус и там се подготвят провокациите и цветните революции.

22

Анонимен

преди 1 година

Кой казал, че бизнеса не трябва да върви ? А най-сладкия е оръжейния след наркотиците.

21

.!.

преди 1 година

Апък рашистан е основен терорист в собствената си държава! отговорен за убиствота и смърта на десетки милиони хора от собствената си родина! за справка виж сталин! :))))))))))))))) И в други държави са изтрепали бая народ, като назален пример виж афганистан и сирия! :)))))))))))

20

Днес

преди 1 година

В Литва гори американски завод за безпилотни апарати.

19

Факт

преди 1 година

Дойдохме си на думата,няма оръжие без пари,дори и за "съюзници"

18

Анонимен

преди 1 година

САЩ е световен терорист, виновен за смъртта на милиони хора от десетки държави, а ЕС е покорен слугинаж!

17

Анонимен

преди 1 година

Сорсоидът още 9 часа сутринта е на бойно дежурство с ВПН-а... :D

16

КуКлус

преди 1 година

САЩ палят войни защото това е тяхната икономика ! Търговци на смърт ....ей това са "миротворците" от САЩ ! В близкия изток вече няма какво да грабят ...разпалиха нов близък изток на континент който е пионката им и ще има пазар на оръжие колкото си пожелае .......Ето нас ни завлякоха с няколко милиарда ....дори без война ....представете си за какво става дума !

15

ХХХ

преди 1 година

Видяхте ли сега войната в Европа защо беше така нужна на САЩ ? Нищо лично ...просто бизнес !

14

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Нещо е объркана държавата. Те са за "ЗЕЛЕНОТО ЧОВЕЧЕ", но първо някой трябва да ги плати. Безплатен обяд няма и никога няма и да има. После ще кажат, че нищо не са изпращали там точно като нас. Не заели какво се случва после.