220

Българин

преди 1 година

Тези от ДПС-то говореха, че са го убили на една от конференциите на партията им. То пък се оказа, че бил жив, а дори и лири дарявал. С такива почетни като него, нищо добро не очаква родината им. А пък, тя е Турция. Дори и нямат ловове за да се регистрират за поредните предстрочни парламентарни избори в България.

219

Анонимен

преди 1 година

Толкова му струва само тоалетната в палата в който живее. Явно оценява живота на братята си на тази цена.

218

Недоан

преди 1 година

Дарил равностойността им - 48720.95 лв. Една заплата на големец. Ама милион звучи по-така... Сега чакам някой да каже Бойко колко кюлчета дарил.

217

Анонимен

преди 1 година

Развърза кисията

216

До 251

преди 1 година

Нещо си се заблудил! Ако мизата за депутат беше само 50000 евро, аз отдавна да съм депутат! То за нотариус е над 200 000 евро, та за дупетат няма да е по-малко

215

Анонимен

преди 1 година

И от къде извади тъз пъръ, като от 20 г не работи? Къде е НАП?

214

Hahaah

преди 1 година

1 000 000=100 000 лв голямо дарение, бедните българи са два пъти по даряващи

213

Мустафа

преди 1 година

Догане, направи курбан на най-скъпото си с откраднатите пари! Не се гаври с нещастието на хората!

212

такива ми ти работи

преди 1 година

За да станеш депутат от ДПС плащаш и мизата е 50 000 долара/евро. Е, колко е дарението - една взятка за депутат. Няма такава мутра. С другата мутра боко тиквата са си лика-прилика.Когато става дума за толкова много пари, колкото откраднаха тия двамцата, няма значение дали си прочел един вагон книги като ДоАн или само единия том на Винету като банкянския мутрофон. Как звучи само - един милион лири, пък макар и турски и някакви си стотина хиляди лева. Наистина няма такъв впиянчен или надрусан тип

211

Анонимен

преди 1 година

А Българския свят е долу-горе перник и София .

210

Анонимен

преди 1 година

Преди една седмица една лира излизаше 16 стотинки. Днес вече е 9 стотинки. Ахмед ага няма да се охарчи много ако забави още седмица-две. И аз при Жан Виденов бях милионер, но това не ме радваше особено.

209

Анонимен

преди 1 година

Турския свят е от Австрия до Индия .

208

ааа!

преди 1 година

Да беше дарил един милион долара, а не лири.

207

7

преди 1 година

ЕВАЛА АРКАДАШ АШКУЛСУН................

206

Анонимен

преди 1 година

Брей, откъснало му се от сърцето на милиардера плутократ. 10 ст. е лирата, можете да смятате.

205

Българин

преди 1 година

Този Доган е последен бедняк. Но пък, за гласоподавателите на ДПС си е истинска икона. Те не знаят, че той ги предаваше на българската милиция тези, които не искаха да си сменят имената. така си е с куките и ченчетата от ДС. Всичко на този святсе плаща. Дори и баниците са си с пари. Че и баклавите, с които Меди Доганов обича да черпи.

204

ПроСоТо

преди 1 година

мда,бочборясал егадът,но не се разделя със самодоволната си подигравателна презрителна "усмивка"..И защо не?..-Та кой друг хаме ле он,вербуван от чужди и наши "служби" може да се нагуши като него ?

203

Анонимен

преди 1 година

Дарението е дарение когато се прави анонимно.Кога е така показно може да се тълкува и като реклама.

202

Анонимен

преди 1 година

Дъртия пер КИ Шин бая се е надул от пиене ,не го БЕХ виждал скоро

201

Икономист

преди 1 година

Сега по толкова трябва да дадат и депутатите от партията на почетния им лидер, когото го убиха. Имам предвид сегашния им председател Мустафа, Халил Хамид, Йордан Цонев и останалите. Нали трябва да следват светлия пример на почетния си лидер. В противен случай, просто те няма да са депутати и истински последователи на убития си почетен лидер.