49

ББ

преди 1 година

Чест и уважение,не са лесни решения,избора е цивилизационен,отказа да се помага на Украйна е да се помага на дявола,мине ли през Украйна ще е неизбежна 3-та СВ,имал ядрени...и Свободният има и ще ги използва безкомпромисно,или ставате роби ЕС или подкрепяте Украйна...вие го родихте и финансирахте

48

Божееее

преди 1 година

До Добре деуау,руските импотентни...ВСВ САЩ пращаха оръжия,храни,суровини на...сСср,бяха нападнати,както са Украйна...да "воюваш"като путин убивайки мирни жени и деца,рушащ жилищни блокове...не е война за ценности...геноцид е аверче от гетото...и да ти припомня...рублата не е платежно...бачкаш за...дано става т за тоалетна...следващите 100 ще е така...Ництше е вече в Черно море...и няма назад!!!Свободен Свят или да се свършва!!!!ватенки няма да обличам!!!на джуджета крадци като доган,борисов..

47

Митко Любопитко

преди 1 година

Ками , действие в следващите няколко месеца в сегашно време ли се пише ?! Освен че е неграмотно , заглавието е и подвеждащо ! Да ви имам uguomckume ,пардон , модерните похвати ва повдигане на интерес !

46

Добре де

преди 1 година

Това означава ли че са страна в конфликта ? Или пак ще кажат че не са във война срещу Русия !

45

Анонимен

преди 1 година

До чиукондрел,я кажи бъдещето на Украйна,че аз не го виждам.Щото то такова няма.Една държава просякиня.И се радва като и подхвърлят парче сух хляб.Поне Мако достойнство имайте бе.

44

Анонимен

преди 1 година

До 48.Къде яде бой бе .я кажи,че на всички им е ясно,че сте се скрили в миша дупка.Като толкова я биете що ревете,че ви трябват модерни танкове и самолети?

43

Анонимен

преди 1 година

До 51.Не са като Т-72.Леопард 2 е мислен да се противопостави на руските по-модерни от леопард 1 Т-62 и Т64.

42

Паси Соломонов

преди 1 година

Танка Леополд 1 е проектиран от Порше през 60те. Произвежда се до 1984 . На Зеленckи му даряват танкове на 50г. С тях да превземе Москва . Честито

41

Анонимен

преди 1 година

Що не пищшете фабричката за безпилотници дето работи да Украйна в Латвия как е изгоряла, сега трябва някой руснак да излизи и да се похили на укралопитеците, както те направиха когато избомбиха евреите подобна фабрика в Иран

40

ЯМБОЛИЯ

преди 1 година

Браво на трите наши държави и....СЛАВА И ПОБЕДА СМЕЛИ УКРАИНЦИ!!!!!!!!!!!

39

Анонимен

преди 1 година

Леопард 1 са все едно нашите Т-72. Не им трябват на украинците толкова стари железа.

38

ЗЛИ ПИНЧАРИ!!!!

преди 1 година

Ей голям смях е да гледаш как пинчари като Холандия,Дания,Полша, Ярхия, Словакия, Естиния и т, н, ..... джафкат от натовския балкон по руската Баба Меца в двора мислейки си че са в безопасност.Хи-хи-хи-хи.......

37

Влади-Мир

преди 1 година

Има изтекли данни на Мосад в "демоКРАДтичната сфера)) ....за загубите

36

Чугунолеяр

преди 1 година

Както виждате другаре, нещата не отиват на добре за вашата Матушка. Дръгливата беззъба мечка ще яде бой на поразия, докато отзад се размирише. Не се радвайте на превзетите селца и колибки от вагнеровци и други "музиканти", а гледайте какво иде със страшна сила. Това ще е краят на любимая и НЕпабедимая. Ще се наложи да се пренастройвате, тъй като ламята ще бъде изядено от друга още по-голяма Ламя.

35

Иво

преди 1 година

Само ракети с голям обсег, до 2000 км. Никакви танкове и самолети. Огромно количество ракети, за да могат да удрят летища, пристанища, кораби и важни стратегически обекти на Рудия

34

Анонимен

преди 1 година

До Сата НАТО.С тия стари бракми на к"ви се надяваш.Това дето и сега го имат украинците е по-добро.Тая работа с Русия не разбра ли,че няма да стане.Русия има още оръжия от СССР.Да по времето на СССР не се правеха коли,но всичко се набиваше с оръжия.А и Русия може да мобилизира толкова войска,че с прашки да я въоръжи пак ще бият украинците.

33

OZZY

преди 1 година

Леопард-1,брадати танкове,на които е служил SS-дядото на Шолци....Колегата по-долу вярно отбелязва ,че в името на феърплея руснаците трябва да им противопоставят Т-55!

32

Анонимен

преди 1 година

Русия в отговор ще изпрати Т-55 ей тъй да им даде шанс.

31

Влади-Мир

преди 1 година

Същите тия страни които хитлер ги завладява за 24 часа и се бият после срещу СССР???, ...както и цяла европа ?!?....няма как да стане вече!!!

30

Анонимен

преди 1 година

Зеленски по телефона до извънземните: *Искам летящи чинии!* Извънземните: *Кажи на Урсула да те води на таверна!*