19

ЯМБОЛИЯ

преди 1 година

Браво!!! Трябва колкото може по-бързо и повече помощ. Затова сме комшии. Дано се спасят повече хора. Такива природни стихии показват колко сме слаби срещу природните стихии. Дано това ни направи хората по Света по-мъдри,по-добри,по-сплотени. Приемете моите съболезнования турски съседи.

18

TR

преди 1 година

До АнонименНе знам за вас, но аз помня свищовското земетресение от 1977 г. и Стражица от 1986 г.

17

a1

преди 1 година

Къде са тия които органезират автобуси от Турция за избори а сега дори и един мотор не изпращат по цено е депотатското място отколкото човешки живот

16

Аз

преди 1 година

Хора,засрамете се!Защо това,защо онова....Да пази Бог!Нека помагаме,и дано никога да не ни се налага да търсим помощ!

15

Анонимен

преди 1 година

Става въпрос за няколко дни. Дните, в които все още ще има някакъв шанс за оцелели. Човешко е да помогнем.

14

Анонимен

преди 1 година

То и досега в София за линейка се чака понякога и 1 час, сега като пратят линейките да помагат в Турция, смятайте какво ще стане.. Хубаво е да се помага, ама първо като вижадаме как нашия народ измира по тротоарите поради ненавременна медицинска помощ, ти да решиш да помагаш на друга страна е цинично към собствения ти народ

13

Анонимен

преди 1 година

Чакам да прочета Германия с 8 млн турци колко медици ще изпрати там?Турската здравна система е на светлинни години от нашата, тези спешни медици в България не са дори парамедици, а само мерят кръвно и най-много да ударят една инжекция, не може лелка на 60 години да е спешен медик, там трябва бързо мислене и физическа издръжливост и последни практики в медицината! И досега хората чакат по 2-3 часа за линейка, а като пратят и малко наилични?

12

Анонимен

преди 1 година

Пишете абсолютни дивотии! Още вчера гръцкият премиер излезе и заяви, че целият капацитет на Гърция е на разположение на турците и гърците ще направят всичко, което турците им укажат. И аз съм хейтвал хиляди пъти турците, но в момента е нечовешко да пишем глупости. Трагедията наистина е огромна и най-лошото е, че това е само началото. Помогнете с каквото можете!

11

Анонимен

преди 1 година

Пак стойкаджийщини, хубаво помагай. Ама защо трябва да парадираш с това и да се тагваш в социалните мрежи и да си слагаш турското знаме?

10

Анонимен

преди 1 година

щом завалиите нямат работа тук и така иначе ги бият, да бегат

9

german worker

преди 1 година

Тея двамата финансисти се скараха за стотинките, лола ние ще вземем пари с колегата тираджия, като се направим, че сме български медици, то по принцип нашите нямат много добра слава, но нали е бедствие и те ще се радват на всякаква помощОсвен това какво ще кажеш за чадъра ми бе, Шлайфер?

8

Анонимен

преди 1 година

Ама що не дадете и майчиците си на турците за ханъми бе? То бива бива простотияяя...Гърците дали ли са нещо като помощ на турците? А? Нали и те са им съседи? Ще им дадат друг път.

7

Grom

преди 1 година

Че колко спешни медици имаме, че и ще ходят в Турция? Тук за нас колко остават? Или нас така или иначе кучета ни яли...

6

аз съм джанго

преди 1 година

Много е яко, че сме от един университет състуденти, нали?

5

Анонимен

преди 1 година

То за нас няма спешни медици, тръгнали да пращат такива в Турция. Жалка история.

4

аз съм джанго

преди 1 година

Сашооо, взех ти идеята за "Балканите трябва да се подържат, особено при бедствия", и сложих от пред едно Браво и сега им казах на администрацията, че понеже е много умно това изречение, аз трябва да взема пари и даже да разпределям такива, а ти изобщо нехехе

3

абревиатурите

преди 1 година

Спарта, Спартак.... Спартан.....(ски) ? строй?

2

Анонимен

преди 1 година

Браво Балканите трябва да се подържат, особено при бедствия!

1

Анонимен

преди 1 година

Не им трябват медици !!!Вие не разбрах те ли че им трябва подслон каде да спят , палатки им трябват .Ама вие от каде да знаете като и рибите са по умни от вас