15

до 16

преди 1 година

е , аз нали ти го бутах . какво повече искаш ?

14

Милярдера доган

преди 1 година

Да отпусне някой милярд за майчината му държава от някоя схема да не се прави на луд да стои само пред камината с Библията.

13

Космонавт

преди 1 година

До 18 Защото нашите мюсюлмани са със съзнанието, че щом си мюсюлманин значи си турчин. По тази логика, в Индонезия живеят 300 000 000 турци.

12

Анонимен

преди 1 година

Аз като мюсюлманин съм против вместо тези пари да ги дарят на бедните по Родопите елате в село Грашево на около 10тина км от Велинград да видите няма пътища всичко тъне в мизерия а те тръгнали да даряват на друга държава. Село Грашево е 100 процента помашко защо не се събират пари и за родопските села?

11

Анонимен

преди 1 година

а ако разградската община намери мюфтия да пее три пъти на ден през мегафон да го чуе целия град, ще има як бой

10

Анонимен

преди 1 година

бутнете джамията в разград да не вземе някой друг да я бутне пръв. яка чистка ще трябва в тоя град, 75% са торбалани

9

Анонимен

преди 1 година

Дами и Господа, като обърнете MИТ какво се получава?

8

Анонимен

преди 1 година

Е много малко,бе!Толкова ли ви се откъсна от сърцето за майка ви Турция?

7

Анонимен

преди 1 година

Смс на 1466. Това е телефонът, на който може да помогнете.

6

Ели Сополева

преди 1 година

Хванаха Главния *** на Варна да прави секс с мъж на име Юлиян Борисов Георгиев от Перник, е няма такъв позор освен случая Йозеф Сайер разбира се!

5

ПроСоТо

преди 1 година

АКО тая снимка с турския национален байрак е пред "Главното мюфтийство",то..СРАМ И РЕЗИЛ за МЮСУЛМАНИТЕ !!!!.."Мюфтийството" изповядва Исляма,но той /Исляма/ НЕ Е ПАТЕНТ на турците !!!!..Ислямът е "Учение",възникнало много преди да има държава като Турция !..Той /Исляма/ е характерен за огромна част от хората ПО СВЕТА !!!!!..Защо мюфтийството НЕ издига знамената и на останалите муслимански държави?..-Отг. :..-Защото Мюфтийството от "Духова интитуция естанало АГЕНТ на Анкара!!!..А вие си спете,сп

4

Анонимен

преди 1 година

Стига писахте идиотии! Преди малко пуснах смс за макар и малка помощ за турците, а никак не ги харесвам и винаги съм ги хейтвал. Но в случая трагедията е огромна. Все пак трябва да бъдем преди всичко хора. Хуманитарната катастрофа е неописуема. Ако можете помогнете, ако не можете, поне не пишете глупости. Не е адекватно в момента.

3

Анонимен

преди 1 година

На кой му дреме. Важно е да правим провокацийки в Маседонията.

2

Анонимен

преди 1 година

аз радев съм дал вето на всички турц,. не желая контакт с подобни ,не желая нищо общо с тях

1

Ели Скоклева

преди 1 година

Хванаха Главният Прокурор Иван Гешев да прави секс с мъж на име Юлиян Борисов Георгиев от Перник, е няма такъв позор освен случая Йозеф Сайер разбира се!