26

Демократична енергия

преди 10 месеца

Извинявам се, но лекинко изиставате от ръба на вълната. Вече не е Еко, Зелена или друга а енергия, а се нарича Демократична Енергия! Получих писъмце преди седмици, дано да мога да приложа връзка към картинка от писмото тук https://prnt.sc/o4RLlqews9yzА от перките ще се правят желирани бонбонки, швейцарците ще отворят еко-био заводче за тях https://eepower/news/scientists-create-gummy-bears-from-wind-turbines/# може и мърмоти да завиват шокиладчета с желенце.Модерни времена!

25

Анонимен

преди 1 година

Аз предлагам да "застреляме" швейцарците като облицоваме със соларни панели охладителните кули на ТЕЦ-овете и др. подобни съоръжения в местата за производство на незелена енергия. Ама не знам дали ще ни стигнат 500 панела.

24

Анонимен

преди 1 година

Аз помислих че са построили ПЪРВИЯ в Европа завод за рециклиране на батерии, перки от ветрогенератори, или стари слънчеви панели. Щото много сме зелени ама после компютрите на швейцарските банки се въргалят екологично рециклирани по плажовете в Африка

23

Къде е бил гейтс

преди 1 година

де го бел гейтса да затъмнява слънцето против ГЛОБАЛНТО ЗАТОПЛЯНЕ

22

????

преди 1 година

какво му е екото на пластмасовите панели, неразградими с хиляди години???

21

Qleta maika Zemia

преди 1 година

За тази "зелена енергия" колко пластмаса се произведе и колко се замърси природата в концерните за производство на панелите?????

20

Глупости

преди 1 година

Зелена енергия и хрупане на скакалци и червеи!!Ми спрете войните, вместо да ги подклаждате, ***! Назобиха се с трилиарди глобалната фармамафията, сега оръжейната и s fucking oill, и докато измират хора по най- варварски начин, вместо да се спре този варварски абсурд, това ще реши проблемите.А Тез "зелени" неща не се ли ппроизвеждат в гигантски производства,пластмаси,концерни,вредящи зверски на taz qleta planeta zemia

19

Тук

преди 1 година

Чета много тпи коментари, родени от малко-знаещи, мислещи се за много-знаещи ! Времето тече, всичко способно да се мени, се мени, от панел до панел има голяаама разлика !

18

Анонимен

преди 1 година

"500 панела. Хаха . По малка от средностатистическата централа в България." - дам и аз го погледнах Muttsee solar plant. И аз между другото мисля да слагам панели, ама ме мързи да работя. Сигурно ще се пусна по складовете в Холандия за 1 година да донеса 20 палки от сухото и да си окича двора, изглежда офертна инвестиция, вуйчо ми вече продава.

17

Анонимен

преди 1 година

500 панела. Хаха . По малка от средностатистическата централа в България. 500 панела са 1.5 декара. дворно място. 1 панел е 200 долара . 100 хил долара панели и още 50 хил за конструкцията. Хората в момента масово ипотекират земи и къщи,опразват банкови сметки и строят по големи централи из селските дворове .Що не пишете за тях !!!

16

В.

преди 1 година

На 2500 в няма градушка, мъгли, прах. Има много силна слънчева радиация. Слънчевите дни са много.

15

Анонимен

преди 1 година

Един град ще им дойде добре напролет

14

добавче

преди 1 година

Всички най-големи производители на солар панели в сащ фалираха докато течеше рекламата. Китайските фабрики са правени със сащ консултанти и панелите са по-евтини. Интернационалните западняци и актуалните най-добри компании победиха. И следващия път не лъжете по 10 години във вестника за икономиката.

13

Сатир

преди 1 година

Алпийските соларни централи са способни да произвеждат до три пъти повече електроенергия при студен климат. - Това обикновен адиот не може да го измисли, трябва необикновен!!!!!!

12

Анонимен

преди 1 година

и аз вярвах в теории на конспирацията но крайните теории на конспирацията не са верни. има агресивни лобистки и корупционни схеми и колективен социален контрол, не конспирация. има и деградации и примитивизъм.

11

До 11

преди 1 година

Швейцария е измамата на хилядолетието. Швейцария е щаб квартирата на световното управляващо задкулисие. Там се намира банката на централните банки (BIS) От там минава 70% от златото на света. И голямата част от богаташите си крият парите в Швейцарски банки. Изобщо от където и да я погледнеш Швейцария е ключов фактор в световния заговор. Със своя неутралитет тя е нещо като Хотел Континентал във филма Джон Уик.

10

Страшния съд

преди 1 година

Панели, изработени в конц лагери в Китай... Света се движи към невиждан прогрес

9

Британски учЕн

преди 1 година

Сега остава да инсталират едни прожектори на отсрещния хълм, които да светят към панелите денонощно и успехът ще бъде двоен.

8

Анонимен

преди 1 година

Чудя се какви и.....ти управляват Европа.

7

500

преди 1 година

Цели 500 панела!!! Спасени сме!