53

$$$€€€ провалил се

преди 1 година

Браво на нашите предатели. Щом искат толкова много да помагат да се обличат и да занимават на фронта. Дано там видят смъртта в очите и да проумеят колко много смърт сеят с тяхната алчност пред надигащия се фашизъм.ДА ЗАМИНАВАТ И ДА ОСТАВЯТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ДА ЖИВЕЕ В МИР.

52

Вова, гр. Мухосранск

преди 1 година

Запитан ако хване златната рибка и има право на едно желание какво би било то Зеленски отговорил - искам само да обърна едно кръгче с танк Леопард-2 на Червения площад в Москва.

51

Анонимен

преди 1 година

До питанка Гледай какво ще се случи с твоята Украйна до лятото.

50

питанка

преди 1 година

До Анонимен - що не ходиш в Русия: Там твоя господар винаги ще те пита: например когато те мобилизира: искаш ли на война или още тук да ти спукам канчето?

49

nai-dobre

преди 1 година

До Анонимен...събирай багажа: чемодан , вокзал Сибир !!! Там няма никой да те предаде!

48

Анонимен

преди 1 година

Чувствам се омерзен от предателските действия на Кирчо.

47

Анонимен

преди 1 година

До Точно Украйна Ха ха - е това е вицът на годината или писъкът на блокирал мозък. Почакай края на 2023 г и тогава чети новините... Само първо си вземи валидола, да не ти се пукне сърцето, като видиш какво ще стане с твоята Уклаина до тогава

46

Анонимен

преди 1 година

До Българите спят Абе и ди о т, какви си ги надрънкал с болния си мозък бе? Може ли да ни осветлиш какво точно помогна твоето любимо НАТО на Кипър, след като турците му заграбиха половината територия? И какво точно помогна скапаното НАТО на Гърция, за да спрат ежегодните хиляди нахлувания на турските военни в тяхната територия? Може ли слепок като тебе да си мисли, че ще спи и Турция заради НАТО няма да ни вземе територийката. Може ама трябва да е луд или с промит мозък!

45

Анонимен

преди 1 година

Накрая ще се окаже, че няма измама, подлост, гадост или закононарушение, което да не е извършил Кирил Петков или извършването им да му пречат, да прави каквото си поиска. Но къде е законът? Кога тази долна твари изпечен мошенник ще бъде съдена и вкарана в дранголника, където му е мястото, комплект с Кокорчо?

44

неуморни тролове.

преди 1 година

колкото и да се напъвате няма да промените изхода на операцията и да спрете "мечката" украинците губят.

43

Анонимен

преди 1 година

Украйнците искат руско оръжие не американско буахахаха.

42

Анонимен

преди 1 година

Следователно трябва да си поръчаме руски самолети, които са в пъти по-евтини и добри от американските.

41

Анонимен

преди 1 година

А...Кой Ни е ПИТАЛ,дали сме Съгласни да го правите бре, " Атлантици" Или както се " наричате" бре Американски Слуги????-:((((И ние Длъжни ли сме,да Изповядваме Вашата " вяра"???

40

Анонимен

преди 1 година

"САЩ обявиха още през пролетта, че предоставят хеликоптери Ми-17 на Украйна. Повечето от тези машини са купувани от държави като България и Словакия." Къде са парите и тия неща да не сабащиния на Кирчо канадеца да ги раздава? Да си ходи в Канада и да подарява канадските.

39

Анонимен

преди 1 година

Натовското оръжие не става за нищо затова ни карат да произвеждаме руско.

38

Анонимен

преди 1 година

Позицията на сатанистите путинисти е точно като на сатанистите комунисти (те са едни и същи хора), които хем правят всичко възможно в България да няма декомунизация, лустрация, демократизация, свобода, независим съд и прокуратура, високи доходи, хем постоянно реват, че България била много зле.

37

123

преди 1 година

колко от мекокитковите_войнолюбци тук се записаха доброволци в стадото на Зеленски. Или е по-добре да се взимат центовете на Козяк във форума?

36

Анонимен

преди 1 година

В Русия като попитаха на един виден путински пропагандатор, дали ще прати сина си в Украйна да се бие за Путин, каза че синът му няма да се сражава в Украйна. Иначе той самият яростно пропагандира другите да се сражават уж "за родината", а всъщност за Путин.

35

Анонимен

преди 1 година

За високите цени е виновен Путин според путинистите. Нали той бил врътнал кранчето на Европа? Е как така хем той е виновен, че живеем в мизерия, хем се оплакват путинистите от високите цени и че живеели бедно заради деморкацията, хем пък в други коментари пишат "така ви се пада". Е чакай сега това тяхното раздвояване на личността ли е?

34

Анонимен

преди 1 година

Вашингтонските форумни лакеи постоянно реват да сме пращали оръжие, обаче като ги подканя да се запишат в легиона на Зеления и се скриват като мишки. Явно не искат да помогнат на "братска" Украйна ахахахх