26

Анонимен

преди 1 година

Естествените потребности на всеки човек е да бъде чут, видян и приет. Обратното е неизслушан, невидим и отритнат.

25

...

преди 1 година

Младото поколение е функция на старото :) Проблемът идва от това, че в един момент всички станаха специални и убедени, че останалите са длъжни да се съобразяват с измислената им значимост. Излязоха тези индивиди на улицата и установиха, че на никого не им пука за тях. И изпаднаха в ступор. Има няма 80% от българите са на това ниво! После влезнаха по домовете си и опитаха да се докажат в мрежата. и там на никого не му пука... и ей на, ще се тепат :) Това е началото на излишните хора.

24

Анонимен

преди 1 година

"аз съм важен, аз съм интересен, аз съм значим, аз съм известен", ....аз съм психопат(ка)

23

Анонимен

преди 1 година

Само дето не каза тая тъпааа пачааа да ги напсуваме говорещите за самоубийството, защото ни будалкат! Такива като теб, тъпачкеее, не трябва да виждат университет отвътре. Тъпааа надуваема пачааа.

22

Анонимен

преди 1 година

Да говориш за самоубийство това вече означава, че мислиш за него, кифлооо. Ама как ще се сетиш, нали? От пръв поглед си личи, че си една семпла кифла.

21

Анонимен

преди 1 година

Никакъв психолог не е тази, "познанията" й са фолклорни и лексиконни. Точно неуките говорят така като нея и подценяват риска. Още като й видях интериора и й чух гласа, ми стана ясно, че е фейк тая.

20

Анонимен

преди 1 година

Европа е залята с испанска, холандска и турска храна. България е залята от нетолерантни политици. Неспособни да постигнат споразумения за благото на икономическата стабилност и притегателността на България. За да остават младите в България и да постъпват инвестиции.

19

БГ Идиоккрация

преди 1 година

И по-лошо ще става. Само изчакайте тия дето са расли по време на "лошия социализъм и са свикнали да работят да се пенсионират и да отстъпят мястото си на тия дето пораснаха по време на слободната Димукрация дето или са стояли безработни при мама и тати цял живот ..или са дечица на мутрите на прехода и са научени от родителите си на тарикатлъци ... охолен живот и дива експлоатация на бедното простолюдие . А наближава и времето когато МВФ ще спрат да дават заеми щото няма да можем да ги връщаме..

18

Отговор :

преди 1 година

ЕвроатланДически ценности,сър! Демокрация и банани,нали затова мръзнахме по площадите през 90те...

17

Анонимен

преди 1 година

Въпрос на ценности, образование и домашно възпитание, които явно отсъстват при тези хора!

16

Анонимен

преди 1 година

Именно поради липса на внимание и достатъчно грижа от страна на родителите си !

15

Отговор

преди 1 година

Щото си е е вало макята тоя живот!

14

Анонимен

преди 1 година

И аз се изненадах да видя момичето и по-точно силуета на момичето. Освен това тя има последователи и те я възприемат, може би имат подобни неосъзнати неясноти.

13

Анонимен

преди 1 година

Господ да ме прости, ама това туловище, говорещо на брутален диалект от видеото, видяхте ли го?! Кой ще се хване с него?! Лесно за манипулиране, наивно, плащало, плащало и си мислело, че някой ще дойде да го вземе на бял кон. Ами не, няма. Каквото сам си направиш- да говориш на брутален диалект, да излеждаш покъртително зле и да се държиш като бавноразвиващ се без да си такъв, никой не може да ти го направи. Дано вземе, та помисли това нещо от видеото накъде да тръгне в живота си.

12

Анонимен

преди 1 година

Те просто не са значими и ценни за някого в реалния живот и цяло чудо е, че са значими във виртуалния, сигурно защото има много много хора като тях/нас.

11

Анонимен

преди 1 година

Част от програмата на богаташите за депопулация с всички средства.

10

Анонимен

преди 1 година

Защо зачестяват бягствата и изчезванията?

9

Анонимен

преди 1 година

Младото покаление е толкова некадърно, че си остават само с опитите, нищо не могат да свършат както трябва!

8

Гешев е престъпник

преди 1 година

Всичко се прави в името на МВР - тотална диктатура, следят ни всички на хората им писна!

7

Лека вечер

преди 1 година

Попитайте МВР и ур.ода Гешев, удрят хората с честоти променят им психиката и никога не удрят мутри и полицаи! МВР е по зле от ДС!