11

За какво бе? А? Кво?

преди 1 година

укеретите са баситъпнята. и глухото и сляпото и кьоравото и невиждащото и не чуващото всички разбраха че СУ дари за бутката 100 Т бомби, 80Т оръдия, 100танка а украинците 250 000загинали мъже, осъкатени деца жени и старци, за кеф на какво бе? Дайте снимки от 1980 2000 и 2023 на какво са приличали улиците, зградите и хората. За какво се оставиха да ги превърнат както Зеленият Кавяонацист кава Пушечно месо , та са най вероятно го изнасят като кремвиши и консерви за гладуващите папуаси

10

Анонимен

преди 1 година

Защо след като в къщи стените помадали толкова много , по 3-4 стени от къща, постройка са останали след руските атаки. Стенните селища на Украина, Шолохов - 2. Ахааа нали им отмъкнаха Ч/Б талибизури и тоалетните тенджури, *** и чунии, са да не земе Иван стените на Волтметъра да натовари за къде Сибир. Баба също предпочита ч/б екран защото Зеленият Антихристец мяза намъртвец в неговата бежова сивота. БежоватаСмърт, Солжиницин-2.

9

Анонимен

преди 1 година

Време е да капитулират

8

Христо Христов

преди 1 година

До 7 " До последния украинец." - а дано... та после да дойде ред и на европешдните рро с'таци у нас! 50000 евроатлантика трябва да дадат фира на първо време, та България да може малко да се отэрси от техният па'p'азитен товар.

7

Христо Христов

преди 1 година

До 8. Киевската хунта още 2015 гждина отвличаше хора по улиците на Киев, Харков и Херсон. Факт документиран в Ню Йорк Таймс.

6

Анонимен

преди 1 година

"Украйна удължи военното положение и общонационалната мобилизационна кампания с още 90 дни"--------------------И все още не сте написали нито ред за това, че украинската армия отвлича "доброволци" от улиците и домовете им. А има огромен брой видеа.

5

Анонимен

преди 1 година

Вече подбраха и 16 годишните. Тъжна работа. До последния украинец.

4

Анонимен

преди 1 година

Един ден Зеля ще стане интимна приятелка на Навални

3

Анонимен

преди 1 година

Слава пералне!

2

Анонимен

преди 1 година

Наркоманът ще я удължава до последния жив украински фашист и след това Вова ще го натири в някой ГУЛАГ! Натам отиват работите.

1

Анонимен

преди 1 година

На кой му дреме. Важно е да правим провокацийки в Маседонията.