279

Анонимен

преди 1 година

не купувайте , а най вече вносните буклуци. Гълбчо , отиди на някоя каса и виж какво купуват хората , най необходимото

278

БайХ

преди 1 година

Това ми звучи познато. Нима се връщаме към централизирана икономика?

277

Т.Петков

преди 1 година

Отново юруш. А контролът трябва да е без прекъсване!!!

276

Анонимен

преди 1 година

Всичко започна от ПП Киро при него всички се увеличи без никакъв контрол на печелбарите

275

Ами да

преди 1 година

Така трябва - не производителите са виновни, а наглите спекуланти, които искат да печелят повече от тях, само защото са им препродали стоката !

274

Анонимен

преди 1 година

Уж Гълъб ана Гугудка мяза с тоя тумур на снимката композиран му от гавнюхът зад него

273

Анонимен

преди 1 година

Хора.. За две седмици съм в България. Цените са зверски!!! На мен ми идва скъпо, а пък за обикновените хора тук просто ума ми не го побира!! Миналата седмица платих 130 лв. за две чанти храна. В страната където живея, за толкова пари ще напълня количка! И това е една надница.. Заплатите на тези цени в България трябва да са около 3500-4000 лв. Минималната - 2000-2200 лв.

272

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

КЪДЕ Е МАГИСТРАЛАТА ХЕМУС ЗАЩО САБОТИРАХТЕ ХЕМУС КЪДЕ СА ПАРИТЕ ЗА ХЕМУС ОСТАВЕНИ ОТ БОРИСОВ ЗАЩО САБОТИРАТЕ ИНФРАСТРУКТУРАТА НА ЦЯЛАТА ДЪРЖАВАТА ВЕЧЕ 3 ГОД И ВСИЧКИ БЪЛГАРИ МЪЛЧАТ И ПЛАЩАТ НЕВИЖДАНАТА ИНФЛАЦИЯ С НИКАКВИ ДОХОДИ

271

Лош

преди 1 година

Поредното "замажи очи" и отчитане на дейност.

270

Анонимен

преди 1 година

Какъв контрол ще въвеждат в пазарна икономика,че не разбрах. Няма как да им кажат на колко да продават. Държавата даже не показва пробите на храните които взима. Само обявяват,че от 30 вида сирена примерно са намерили в 18 завишено количество на вода. Нито следват глоби,нито публикуват имената на фирмите. Та толкова за държавния контрол

269

Анонимен

преди 1 година

Картелите имат пари, а какво се купува с пари, държавни чиновници. Е как държавният чиновник, който е на хранилка към картелите да се бори против тях ?

268

Анонимен

преди 1 година

Картела в храните и горивата е упорито поддържана политика, още от управлението на НДСВ до сега.

267

льотчик

преди 1 година

Искам да ви кажа, че този хамбар за сега е празен, макар и златен

266

льотчик

преди 1 година

Само исках да ви кажа, че по принцип английските самолети пренасят и храни и стоки за англия, макар и не официално, guess why it never happened with me :D lol

265

льотчик

преди 1 година

И изобщо това, че искаме да влеземе у българските магазини да тарашиме и всъщност да настаниме милицайки и да плащаме микропроцент, а след време буквално нищо, на собствениците на вериги, е нещо което евреите всъщност не подозираха, въпреки всичките си "пророци", даже Сионските мъдреци не можеха да подозират подобна милицейска инвазия

264

льотчик

преди 1 година

То с това име Гълъб Донбас съвсем не прилича на Надежда Михайлова като име, а пък РР от по Росен и СС прилича най-много на фейсбукър, тъй като летищата едно време са като плевни или хамбари, ей това исках да ви кажа, тоест старите летища имат нещо като хамбари, да, сетихте ли се сега?

263

льотчик

преди 1 година

Тази система с непротестите към назначение правителства е от времето на Надежда Михайлова, аз на Надежда Михайлова ли ви приличам?

262

Донбас

преди 1 година

Българистанския милицай толкова много иска да яде, че иска гражданите съвсем да не ядат, то след подобни проверки, искам да ви споделя, най-хубавото ще е изядено, а за ващ ще има стока като от някой английски уебсайтове, където вътре "работят програмисти", всъщност милицаи, и няма да казваме какви новини пускаме, но на практика има само турски медии, за това Уилям реши един ден да прекрати този турски медиен "подем" като ударихме машина на СУ при застудяване и той HAARp-a после сам си "пръдна"

261

Анонимен

преди 1 година

О, Донбас!Много дни ББ събираше смелост да набута Комисията на потребителите точно до халите, всявайки смут в икономическите департаменти на Гугъл, където започнаха да вещаят криза, но ние им запушихме устите с Коронарно-артериалния вирус, понеже Плевенлиев припада нон стопНе е ли смешно, така сме се смяли с ББ!!!!! ?!?

260

Донбас

преди 1 година

Еее, ние от кога го подготвяхме това, ти помниш ли като сложихме комисията до Халите, а после и даже ремонтирахме една част от сградата на Министерски съвет до комисията точно, и тея двамата евреи с Брин от Гугъл седят гледат и реват от пред, а пък Елена, троянска, не хоро играе а направо куфее, и някакви руски военни се сдраха да реват и пеят военни песни отпретО, Донбас!