11

По груби сметки

преди 1 година

50 кила това долу горе е колкото консумацията в България за 1 ден. Около 15-18 тона годишно е консумацията в България. Пазар за 270 милиона лева.

10

Анонимен

преди 1 година

Сега ще я приберат на сигурно място в склада на някое РПУ и след няколко месеца ще я пуснат на пазара. Полицаите да изкарат някой лев.

9

Анонимен

преди 1 година

"Явно не са платили достатъчно. Както са казали по-горе 4лв/г. Това пазарната цена ли е? Съмнявам се да е толкова. Предполагам, че е пъти повече." - на производителите се плаща 1 евро на грам, от камиона се сваля на 3 евро на грам, от първите дилъри се разхвърля на 4 евро на грам, надолу по веригата е въпрос на договорки. На моя дилър конкретно му я дават на 8 (и то напред) даже пласьора си я изкупува обратно, ако не я харесаме. На улицата варира 9 до 15лв в зависимост от кой колко има да даде.

8

Анонимен

преди 1 година

Хубаво са я прибрали, ама после ще я горят ли пралсират?

7

Анонимен

преди 1 година

До 2-3, брей, "старите канали на ДАНС", хаха. Тва си е обикновен канал от Андалусия, Испания, съществуващ от поне 7 години и единственото общо с България е, че минава от тук и на път за Турция се свалят 5-10 кила (на седмица) да си пушим и ние. ДАНС е нормално веднъж на няколко години да прибират по някой без да пипат канала, но канала си е общ НАТОвски. Самата трева е доста приятна (8 от 10, че е леко сплескана заради вакумираните пликове) и евтина (килото е 3000 евро).

6

Чик чок

преди 1 година

Кофти, платена и хваната. Сега ще остане тук за нашите "пазари". Явно не са платили достатъчно. Както са казали по-горе 4лв/г. Това пазарната цена ли е? Съмнявам се да е толкова. Предполагам, че е пъти повече.

5

въй

преди 1 година

4лв/г си е на оферта

4

Анонимен

преди 1 година

Сега ядосаха ***. Взеха му стоката..

3

Просто проверен факт

преди 1 година

ДАНС ги правят тези канали за дрога, едни стари полицаи приятели на лице на име Румен Николов-Пашата!

2

Честито

преди 1 година

Това са Старите канали на Бойко Борисов и ДАНС!

1

Анонимен

преди 1 година

веднага да я дистрибутират във всяко репеу