15

Калин

преди 8 месеца

До АнонименВеднага трябва да се отнеме българското гражданство на членове на всички проповядващи омраза към българите.Не може този,които е враг на България да се ползва с правата на български граждани. Не си въобразявайте,че като му отнемем правата ,той ще ни мрази повече. Той и сега достатъчно много ти мрази. Впрочем македонската тъпота и невежество са необорими. За какво ни е да бъдем близки с един празноглав примитивен народ пропит с омраза, към България.Македония вън от ЕС за винаги.

14

Трябва специална

преди 1 година

Операция срещу комунистическата фашистка организация на варварските амуджи които нападат Български граждани да се лекуват с АК-47 и винкел.

13

Макета-фашисти !

преди 1 година

Днешните макета са параноични сърбо-коминтерновски фашисти ! Психопати-мегаломани, дърво без корен ! Северна Македония трябва да бъде преименувана на "Северна Идиотия" ! Да си "македонец" е ДИАГНОЗА !!! Бил съм много пъти на служебни командировки в Македония и категорично мога да твърдя : по-прости, по-мързеливи и по-нагли същества трудно ще намерите на планетата Земя !

12

Анонимен

преди 1 година

Одобрявам. Да се започне с отнемане гражданството на членовете на антибългарската партия ДПМНЕ. Ако си българин, не може да си член на една сръбска партия, чиято основна работа е да проповядва омраза срещу България.

11

Бай Дрън

преди 1 година

Напротив, ЕС иска разширяване по една проста причина. Страните членки със слаби икономики стават донори за големите. Отделно, че пазарът се разширява, а местни производства и бизнеси се изкупуват по-лесно. Затова на страни като Германия и трябват нови донори.Естествено, те ще са на трета скорост, тоест, ще са само донори :)

10

Анонимен

преди 1 година

В РСМакедония болшинството хора се идентифицират като българи.

9

Анонимен

преди 1 година

Нашите политици трябва да разберат,че ЕС него интересува какво става с българите там и ако ние сами не се справи е с този проблем никой няма да ни помогне,

8

Анонимен

преди 1 година

Докато болшинството политици,почти всички медии,и научни организации ,са под сръбско влияние В тази бивша бг област, нищо няма да се промени.Гяволски чрез албански политици, най вероятно.Ще се опитват да имитират добронамереност.Най вече заради ЕС и евентуално да се шмугнат в Съюза на богатите. Но такива прийоми са лесни за разгадаване. А иначе в ЕС повече разширяване няма да има.Просто защото никой в не го желае истински Да се разширява с още страни.И то такива като СМ албания босна и подобни

7

Анонимен

преди 1 година

Тръгването към ЕС означава започване на реформи, те не са готови на това, а и не искат!Защо ги пуснахме - да каже Слави и Радев, които държаха Външно Министерство!

6

Лол

преди 1 година

Няма да забравя как след цирка в памет на Георги Николов Делчев взеха да ни заплашват как имали 160 000 български паспорта и щели да идват с автобуси да гласуват за ДПС, напук на българите. Да им се отнемат нашите паспорти и да се приключва. Да си искат от белград пасоши, нали се обичат :)

5

Анонимен

преди 1 година

Омразата в България и Македония е налице. Но тя най-вече е между роднини.Затова има семейно насилие,убити жени от съпрузите си и обратно,убити деца от родители,съседи убиват съседи,гаджета убиват приятелките си,ежденевно има загинали от катастрофи,Левскари пребиват Роми ивсички други хора фенове на други отбори,полицаии карат надрусани,надрусани прегазват хора и са с полицейски чадър,хора пребиват други хора и са с прокурорски чадър.Като цяло Македонци избиват Македонци и Българи избиват Българи

4

Анонимен

преди 1 година

РСМ вече се ***. Никакъв ЕС!

3

пришълеца

преди 1 година

Омразата назад и ненавист на нос продължааваме напред:))))

2

мхм

преди 1 година

достоен българин, браво!

1

Анонимен

преди 1 година

РСМ НЕ иска, НЕ ИСКА в ЕС! Колко пъти да ви го повтарят??