71

Сашо от Варна

преди 1 година

Голям праз...малко им е на тия

70

Ами булка

преди 1 година

Да отиде вашият Ердоган в "Света София", да се покае за грешката си, да поиска смирено прошка, и да върне статута й на християнска църква, както и на другите църкви, които превърна в джамии ! Тогава може би ще се пооправят нещата !

69

Анонимен

преди 1 година

Ще ми се да разбера защо е толкова студено доста по на юг е от тук.

68

Анонимен

преди 1 година

Разни кметове дават общински пари. Това е недопустимо. Държавата трябва да помогне и хората доброволно но кметовете да не са Феодали.

67

Анонимен

преди 1 година

Ще ми се да бъде дадено научно обяснение или поне предположение !

66

Анонимен

преди 1 година

Ако има толкова много разрушени сгради жертвите би трябвало да са повече.От самото начало обаче ме мъчат някакви съмнения и ми прави впечатление сдържаната позиция на Нато на САЩ на Канада но защо ?!?

65

орт

преди 1 година

До Колю от Бяла СлатинаКакто Каракачанов,ДжамбазкиСолаков и др да не изброявам.

64

Терористи са строили

преди 1 година

Няма начим Президент Ердоган да не попита в типичния за него стил "защо от де една до други различно високи згради една се клатухка и разрушава а другата не? Това защото са боядисани с различен цвят ли?" в огромната си част строителни предприемачи са строили некачественно и с фалшиви матеряли.

63

6esti

преди 1 година

След 20г нали се сещате в западна Европа какво население ще преобладава

62

до 70

преди 1 година

при война Турция - Гърция 0,01 % на 99,99 % за византийците, приятел. Всички ЕС и САЩ ще подкрепят Гърция, никакъв шанс нямат турците, то при нормална война ако никой не се намесва е 50% на 50 %, но нали знаеш че никой не харесва Турция, освен в България не знам защо масово я харесват и ходят там, даже германци са ме питали и са се чудили,ч е българите буили единствените дето харесвали Турция от Европа и и симпатизирали.

61

Исторически парк

преди 1 година

До 69 не е вярна тази сентенция - правилният вариант е Бог забавя, но не забравя ;)

60

do 60

преди 1 година

ами той Ердоган може да напада само нещастни кюрди без въоръжение и без държава, не смее нито Кипър, нито Гърция, нито Израел да нападне, няма дупце , ежи се, ама и няма възможности дефакто, аз като гледам гърция има около 70 изтребителя на 9,5 милиона населние, а Турция малко повече около 100, ама на 90 милиона население, така че при една война даже и с Гърция е 50 %на 50 %, ама предвид това че всички ще подкрепят Гърция става 10 а 90 % за византийците над турския кенеффффф Тюркие

59

Колю от Бяла Слатина

преди 1 година

Това с Васил Левки е интересно. Казват, че бог прощавал, но не забравял. Май ще се окаже, че не само не е забравил, ами не им е простил също.

58

Колю от Бяла Слатина

преди 1 година

"Секиз кьок" - Осем корена? Следващият посланик сигурно ще е Докузкьок

57

Исторически парк

преди 1 година

На 6 февруари стар стил е обесен Васил Левски и точно на 150тата годишнина им се върна тъпкано

56

Анонимен

преди 1 година

В такива нещастия,винаги трябва да се помага.Така хората помагат и на себе си.Утре може и те да се нуждаят от помощ.Браво на българската държава и народ за адекватната реакция.И не е всичко до парите.При такива бедствия,те нито се ядат,нито пият,нито топлят.В такива нещастия всички трябва само да са хора и даже да нямат възможност да помогнат,и добрата дума също е помощ.

55

Анонимен

преди 1 година

Хора спрете се на фона на тази трагедия , ако можете помогнете на хорицата ,стига писахте простотии

54

до 59

преди 1 година

аз злоба не виждам, а обективни факти, не е нормално сега Ердоган и турците да реват за помощ, като девственица за х.....й, и преди така му дадоха на ердоган 7 милиарда за пази границата, а тий да хвърля пари за да трепе кюрди, при положение че в турция заплатите са двойно по-ниски от Бг, аз злоба не виждам тук, за България е добре Турция да е добре икономически, но не е , за съжаление, затова 50 милиона турци бършат *** в западна европа, да връщат някой милиард в Турция ама файда голяма няма

53

Анонимен

преди 1 година

250 долара масово вземат в този край Газиантеп, пенсии по 150 долара, тройно по-ниско от Бг за същата работа- в Бг даже и в по-западнали райони като Видин, Монтана, Враца , Кърджали вземат масово работници по 1 000 лв обиконовени, в Сливен и Ямбол масово се вземат вече по 1 200- 1 300 лв заплати, а тез в Турция милионни градове с уж икномика по 250 -300 долара или по 500 лв заплати, трагедия е, а иначе водят война и то не с държава, а с някакви нешастни кюрди които даже и държава нямат.

52

Анонимен

преди 1 година

Чета само злоба, жалко ми е, лош човешки материал.