13

Анонимен

преди 1 година

Е и?

12

Анонимен

преди 1 година

До 4 : Ти като чуеш пратка и първото, за което се сещаш е "от село". Това говори много точно за произхода ти. Може да извадиш човека от селото, но не може да извадиш селото от човека...

11

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 6 : Говориш за стотинки! Банковата карта е удобство, а удобството и комфорта струват пари. Толкова ли си мизерен че се жалваш за някакви дребни пари?

10

Сахар

преди 1 година

Пенсионираните последните 10 години масово избират превода на пенсия по банков път.Аз лично не мога да си представя защо бих се редил на опашка и да се разкарвам до пощата, но съм много далеч от пенсия.

9

Анонимен

преди 1 година

на пенсиите никой не им е длъжен

8

Започват...

преди 1 година

...да дават пенсиите, и почват мрънкания. Това било, онова...Какво ли ще стане, ако не ги дадат. Аман от маргази, и Господ не може да им угоди.

7

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 6 : револют няма такси.

6

Анонимен

преди 1 година

Банковите карти са голяма далавера, обаче за банките. Това такси, таксички, ... И няма откачане. Монопол, въведен със закон. Накъде по-голяма далавера. И разни тука скачат под команда, че видиш ли, не можели да пазаруват от чужбина. Ами хващайте пътя, безполезни консуматори!

5

До 4

преди 1 година

А дядо Еконтий, дето се помъчи да фалира пощите? И да прънръсти пощите Еконтий? То не бяха сривове в системие, саботажи. Безумно две годишно бедствено управление на страната! Не се ли платят пенсии и заплати, държавата е във фалит. Ококорения ще е на съд!

4

до2

преди 1 година

Каква пратка да си вземеш- колет от село или изпратени пари по пощата от същия този пенсионер?

3

Анонимен

преди 1 година

Пощите са бастион на герберастите, всячески се използват за манипулации,трусове и дестабилизация. Когато тиквата го изритаха от хранилката,спретна несъществуваща криза с горивата, като верните му лакеи дрямаха цяла нощ по опашки на бензиностанциите с предварително подготвени сандвичи . На всяка зареждаха по десет литра. Доста представители на пощите имаше,на ръководни постове. Шмекер е стария сикаджия. Вчера скимтяха,че нямало да има пенсии,днес друго

2

Анонимен

преди 1 година

трябва да спрат да изплащат пенсиите в пощата и да задължат всички да си получават по карта. Като дойде ден за пенсии човек не може една пратка да си вземе от неграмотни бабишкери.

1

ВераСу

преди 1 година

Притеснително е, че през месец се повдига темата за плащане/неплащане на пенсии. Тя Гърция така фалира преди години, изведнъж неможеха да плащат. Пари ли няма, заеми ли трябват, бюджет ли не е избран, видно е че има проблем. Показателен начин за решаване на проблемите в държавата през последните години е кораба ВераСу. Тоест потресаващо безхаберие. С тия популистки преврати и леви цели с десни методи и двуцифрени милиарди заеми за 10 дена, посоката не е вярната. То и аз искам черен хайвер, но...