7

Българка

преди 1 година

Русия веднага след земетресението в заповядала на руските военни в Сирия да окажат помощ. Нд 300 военни на групи учасъват в спасителните работи от първите часове. 2 самолета спасители с кучета, апаратура, консумативи, лекарства чакаха вчера на летището в Москва за Турция.

6

Радев сети ли се?

преди 1 година

Правителството? БЧК сети ли се, че и в Сирия има ранени, бездомни, бедсъващи деца и старци!? Някой изобщо!? Мизззерници!

5

Анонимен

преди 1 година

Никъде няма информация за американските военни в Северна Сирия и щетите там.

4

Анонимен

преди 1 година

Русия е пратила еднакво и а Сирия , и а Турция. Освен специализитаните екипи, по 300 войници за работа.

3

Анонимен

преди 1 година

От трагедията дори се извлича политика. Едно е да се мазник на Ердо, друго е на Сирия дето никой не е бръсне за жива.

2

Анонимен

преди 1 година

"За тях има ли помощ,или те са от друга планета" - има разбира, но тъй като сирийските бунтовници се биха на страната на НАТО би следвало да им помагат САЩ и Турция, обаче е ясно, че Асад не би допуснал НАТОвски самолети в Сирия. Хубавото е, че Русия им е партньор и са подготвили 100 човека да си ги менкат с турците. След 2-3 дни като се приключи с копането в Турция Путин ще прати руснаците да доизкопаят и в Сирия. Иран също вече им пратиха палатки и храна. Ливан, Алжир също обявиха готовност.

1

Анонимен

преди 1 година

За тях има ли помощ,или те са от друга планета?От БЧК пуснаха телефон ,а Турция с sms,а защо няма за Сирия?Пуснах съобщение,но някак си не е справедливо.