9

Анонимен

преди 1 година

Фирмите искат да станат като американските ИТ такива, всички в един голям хангар наблъскани и за това някои се изръсиха 50 млн. евро. Доста недалновидно при положение, че над 80% от служителите не искат дори и да стъпват в офиса в който нон стоп се симулира неистово щастие и оргазми.

8

Анонимен

преди 1 година

До 4 - Абе ти недей така. Видео чат за пръв път имах 2003-а. Интернет имахме 98-а, като пращаме неща на централен сървърв чужбина всеки петък и имахме служебни мобилни телефони, с приака за модеми. Беше някаква луда сума пари за времето си. Отне 20 години, за да стане "стандарт". Не, че не можеше да се случи всичко това още 2005-а. Не искаха, просто. Хората се усетиха, че има и живот извън офисите.

7

Анонимен

преди 1 година

Тая псевдо-хуманисична, калифорнйска, токсично феминистка глупсот, да се държим със зрели иднивиди, като с осем годишни деца, просто ми идва в много вече.

6

abeee

преди 1 година

Вие оправихте заплатите, за офисте ще мислим

5

Анонимен

преди 1 година

На полето е още по-просторно.

4

Глас от тъдява

преди 1 година

Работя като куриер, почти всичките ни клиенти са фирми. Оня ден отивам да оставя някакви части в една работилница и гледам върти се една пералня в стаята за отдих (редом до обзаведена кухня и два дивана), на учудването ми отговорът беше "Много се цапат дрехите и шефа сложи пералня че не съсипваме домашните перални". Говорим за фирма къде работят 5-6 човека и едно момиче на телефона.

3

Анонимен

преди 1 година

На компаниите неним пука за служителите

2

Анонимен

преди 1 година

Няма да се върнем в офис-фермите. Точка.

1

Stoyanov

преди 1 година

Аз спрях да чета още от подзаглавието ! ---- "Основният фокус на работодателите се премести върху физическото и емоционалното здраве на служителите"