23

Анонимен

преди 1 година

Аз съм православен християнин и дълбоко милея за Родината си, за мен не е имало "присъствие", а РОБбство, но нека не позволяваме на ердоганя и Доганя да насаждат омразза и ненавист към редовия турски гражданин. Трагедията е ОГРОМНА и се гордея, че първи сме изпратили самолети и помощ за комшиите, защото те също са хора и наистина са бедстващи за разлика от укрите които КирЕ настани в хотели и им плаща джобни с нашите пари.Нека не сме като макетата и не позволяваме политиците да ни разделят.

22

До 27 до 25

преди 1 година

И аз съм минавал през цяла Европа!!??

21

Щерю

преди 1 година

- Горките хорица! Голямо бедствие!

20

Анонимен

преди 1 година

Турчин не е смеел да замръкне в българско село бе ахахах

19

Кармазъ Сикиш

преди 1 година

Ми то цивилните жертви от това заметресение са повече от цивилните жертви на "варварската" война на Велика Русия с/у оркопитеция, бе. Меко пипат Руснаците...

18

До Бам-бам

преди 1 година

Пълни глуппости. Още през 38' и 52' са направени подробни изследвания, които показват, че турския елемент в българския етнос е около 0.01%. Кой ви плаща да лъже българомохамеданите? Кога държавата ще си влезе в роля да ви измете най-сетне?

17

Айде

преди 1 година

Сега няма ли да отворите хотелите за хората от Турция, останали без домове???!! А??

16

Анонимен

преди 1 година

Аре веее, няма ли да ги издрънчи едно с 8 по Рихтер като за десерт веее!

15

До Бам-бам

преди 1 година

Заради подобна пропаганда трябва да носиш наказателна отговорност. Най-малкото показваш потресаваща неграмотност по отношение на българската история. Българи и турци НИКОГА не са създали общи домакинства, поради непреодолимите верски и културни различия. Българките са се самоубивали пред това да бъдат кадъни.

14

До 11

преди 1 година

Точно така, бягай в Русия Путин да и помогне, че май страдаш от липса на мозък.

13

Анонимен

преди 1 година

Ердоган не спря да се заканва на Европа, на Швеция, а сега? ЕС и Швеция му праща помощи. Швеция му прати вече 700 000 000 крони. А дали заслужава? А дали Кармата няма пръст тук... ..

12

Сигурен съм че

преди 1 година

Другарят Путин ще изпрати хуманитарна помощ от танкове и бойци на Вагнер за разчистване на отломки и оцелели ! Другарят Путин е много хуманен !

11

Анонимен

преди 1 година

"Мир на праха на починалите! Нека се каже, че Путин ще помогне на засегнатите. "Лошия" Путин" - тия *** Путин, Зеленски и Байдън колкото по-скоро изчезнат от лицето на земята толкова по-добре за всички. Добрия Путин, подарява чужди кинти както обикновено да се преструва на добрата другарка.

10

до 7

преди 1 година

Путин помага на хора в беда. Няма значение религия. Преди 3 години прати помощ на Италия(Християнска държава) да се справи с коронавируса. А украинците не ги избива Путин, а Зелето.

9

Анонимен

преди 1 година

Живея в Газиантеп, положението е тежко. Има загинали деца, хората са в паника, няма бензин, основни пътища са затворени. Не тролете, имайте малко уважение към трагедията на хората! В такива моменти разбираш,че няма кой да ти помогне, всеки се оправя както може.

8

До русофил

преди 1 година

1541 са неваксинирани. Останалите са вакснати и се водят безсмъртни.

7

До 5

преди 1 година

Путин избива християнски славяни и помага на мюсюлмани, клали арменци и българи. Човек за пример!

6

Веско Григоров от Ле

преди 1 година

От град Левски съм . Бог види и наказва .

5

Анонимен

преди 1 година

Мир на праха на починалите! Нека се каже, че Путин ще помогне на засегнатите. "Лошия" Путин

4

Анонимен

преди 1 година

За жалост има много затрупани. По турските телевизии дават нон стоп от мястото на трагедията. Работи се без да се спира за да се извадят затрупаните от отломките.