9

Анонимен

преди 1 година

Управлението на руската мафия и конкретно на Черепа оставиха Левски в огромни дългове. Те и ЦСКА я бяха оставили в дългове и то вече я няма. Има някакъв отбор там Литекс-София, който още не е спечелил нито една шампионска титла на българия със софийското си жителство.

8

Мдааа

преди 1 година

Време е пак да изсмучат феновете!

7

.

преди 1 година

Нищо общо с Апостола! Подуяне нпма нищо общо с Левски!!!

6

Анонимен

преди 1 година

До 3 Баш такива като теб свинки ли ще обясняват как борчовете трябвало да се плащат. Направихте 30 милиона дългове и милиардера Ганчев реши,че ще ви закрие,за да не плаща и после даде едни 5-6 милиона,за да откупи емблемата. А за останалите 20 всички барабар с държавата издухаха супата. Левски поне си плаща. А не гледа да мине тънко като ловешкото Цска,че червено такова отдавна спря да съществува.

5

ПАРИ ПАРИ

преди 1 година

И ВСЕ ЗА ПАРИ ГОВОРИТЕ. ЛЕВСИ Е НАШИЯТ НАЙ ВЕЛИК АПОСТОЛ И ЗНАЧИ СВОБОДА. ЛЕВСКИ ОТБОРА Е НА НАРОДА. ВИЕ ТАМ И ПРЕДИ А МОЖЕ БИ И СЕГА СЕ ГАВРИТЕ С НАРОДА КОЙТО ОБИЧА ОТБОРА. СВОБОДА СВОБОРА. БЕЗ МЕНТЕТА......?!???

4

Анонимен

преди 1 година

Абе джурналя - пише се ПФК Уевски, а не Левски!!!! Този пропаднал отбор само срами името на Апостола, така че поне пишете ПФК пред името, щото както сте го написали, все едно Апостола е жив и има планове и стремежи за годината. Аман от аматьори.

3

Чорбаръ

преди 1 година

Нека има люцерна,че Лефски да се напасът и да си преживят на игрището.Борчовете трябва да се плащат.Продавай добитъка или закривай краварника.

2

Чик чок

преди 1 година

Ако това са обикновени хора със зловещи задължения, досега да са ги занулили. Защо отборите не са вече закрити? Писна ми на *** да слушам само как били задлъжнели тия ония - зелени, червени, ама ЕЙ сега след малко ще фалират и все повече задлъжняват и не фалират. Гълтат мангизи и накрая нищо, продънени каци. Аре закривайте тая пародия на футбол тука, че вече не се трае. Ше ви еЖа и футболистите, отборите, агитките и всичкия *** покрай тва блато, наречено "български футбол".

1

ШИШИ

преди 1 година

Още не съм решил...