216

Стоедин

преди 1 година

До Не като васСпоред мен не можем да кажем, че нашата нация се радва на случилото се. Аз, вие и повечето останали българи - съчустваме. Но да - има хора, които изглеждат доволни. В повечето случаи това са хора, които смятат че турците "са ни клали" 500 години и т.н. На много от тях отново Бойко Борисов им е в устата. ...Това друга тема. Жалка работа са тези хора, доста са, но са не повече от 10% от нас. Господ да помага на пострадалите!

215

неразбрал

преди 1 година

Приятеля на Ердоган ,Боку Тиквата защо не е в Турция?Нали е баш пожарникар ,защо се крие в Банкя?Чекмеджетата и кюлчетата ли пази този дебел мушморок?

214

Истината

преди 1 година

Трагедията е предречена защо не са спасени хората- може защото вече всички вярват в парите не в нещастието.

213

Не като вас

преди 1 година

За пореден път се убеждавам, че голяма част от българите сме долно племе. Надали има друга нация в момента, която да се радва на тази човешка трагедия в момента. Жалкото е че която и да беше друга нация на мястото на Турция в момента коментарите щяха да бъдат същите. Не е хубаво да се пожелава лошо, но аз ви го пожелавам да изпитате това нещастие тези които се радвате, че и казвате че можело и по силно да удари. Дано и вас ви удари едно такова земетресение душици жалки...

212

Анонимен

преди 1 година

Земята е жива и не търпи човешката глупост, алчност и войни.

211

Слава на Русия!

преди 1 година

Мачкай Вова! Клати ги щом дават оръжие на укрите! Нас 500 години са ни клали, така че никаква милост и съжаление към тях!

210

Tonita

преди 1 година

Така им се пада!,,,

209

Честен

преди 1 година

Българи,НИКОГА! Не забравяйте само какви сме били 500 години.Съжалявайте ги друг път ! :)

208

Анонимен

преди 1 година

След земетресението в инстанбул 1999г,строителния контрол в Турция се затегна много здраво.Но не всички сгради са от след този период.Повечето са по на 50 70-80-години в градовете.А и бяха хванали някаква строителна мафия която беше използвала морски пясък за градежа.Но в България е факт,че дюните по плажовете ги изгребаха за да застроят черноморието бордет то бордер.Та днес всички да се чудим като дойде време за море на къде да хващаме.

207

Анонимен

преди 1 година

Оцелелите да заповядат по хотелите на морето.

206

Анонимен

преди 1 година

до 217 Гърция да помогне? Муахахаха...Гърците ненавиждат турците повече от всичко на този свят.Живял съм 2 години в Гърция. Не искат да ги дишат! А те са били даже по-малко години под турско робство спрямо нас...400 години. Грък чуе ли за турчин и очите му се наливат с кръв. Бяхме една група 2007 година на гурбет и имаше трима български турци в групата и като работодателят ги пита какви са те викат че са българи щото знаят че ако кажат че са турци гръка няма ги вземе на работа за каквито се имат

205

ГЪРЦИЯ ПОМОГНА ЛИ

преди 1 година

?

204

Анонимен

преди 1 година

Да вземат да направят контрол за резистентност на земетръси у нас и да се вазстановяват нокеши стени. Че жална ни майка с тая анархия всеки да си строи, избива и кърти както му кефне; Ама те политиците се ежат като дребни петли един другиму кой да докопа паницата и друго не ги интересува.

203

Анонимен

преди 1 година

до 215 Тоя Простото ми напомни на един римлянин от нашето село където се беше напил вечерта и на другия ден се срещаме и го питам каке и той:" Бате, главата болен, мисълта друг!" Муахахааххахаха...

202

Бог с нам

преди 1 година

Що ще спите с чорапите бе и оня където помощ не дава Айде нали НАТО и ЕС ВИ ПАЗЯТ И ДАВАТ ПО НЯКОЯ ПОМОЩ за БОГ ДАПРОСТИ!! АДЕ ЧУКАЙТЕ ПО ДЪРВЕНИТЕ СИ КАРТУНИ ЧЕ ПРЕРОДАТА НА НИКОЙ НЕ ПРОЩАВА!!!

201

Анонимен

преди 1 година

от 211 Дългия: Аха, вие турците щото обичате закръглени като Марта? Али Реза: Да, ***!

200

Анонимен

преди 1 година

Али Реза: Изгарям! Дългия: От какво изгаряш? Али Реза: По Марта Вачкова

199

Анонимен

преди 1 година

Нещо се кротнаха земетресенията. Чакаме 8-мa степен до края на деня.

198

Ще спъ с чорапите

преди 1 година

Ще спя с чорапите, защото не знам дали и тук нема да удари и трябва да бегам.

197

...

преди 1 година

ХААРП-а не прощава. Който не слуша янките така става. Да се готвят жълтите и ушанките.