66

Друс, друс, друс

преди 1 година

турците още не са започнали да си плащат за вековните грехове към нас българите. 500 години газиха земята ни и убиваха народа ни. Господ ще им потърси сметка за избитите хора. Ето затова не ги жаля.

65

Анонимен

преди 1 година

Вижте веднага новините по телевизиите има земетресение в София паднало е руското посолство гледайте много интересно

64

Така такааа

преди 1 година

Ще посягат на църквата "Света София", а ? Така е който върши такива неща ще си плаща и то прескъпо. БОГ Иисус Христос вижда и забавя, ама не забравя. Докато отново не стане църква и докато не бъдат срутени издигнатите минарета около нея няма да престанат бедите над турция. Ако турците не ги премахнат тези опозоряващи църквата минарета то БОГ ще ги срути, ама няма да са само те както се вижда.

63

Възмутен

преди 1 година

Голяма част от коментарите, свързани с тази човешка трагедия са просто потресаващи и индивидите, написали ги не могат да се нарекат хора. Не знам как може да злорадстваш и да използваш момента да изливаш злобата и неприязънта си към турския народ точно в този момент. Липсата на елементарна човешка емпатия е все по-често заменена от примитивното и закостеняло мислене на абсолютни неандерталци, чиято полза за човешката цивилизация граничи с НУЛА.

62

Зеленски си ядосва

преди 1 година

Защо туй това не се случи в Украйна, не може сега да се измества вниманието и помощите от Украйна към Турция. То Украйна требе да е най-важната област в света.

61

Фандъчкова

преди 1 година

Спокойно, ако се случи това в България ще се разчисти всичко на равно поле с високо качественото строителство дори и Моловете ке паднат. За метрото не се знае какво ще стане вероятно катакомби ще са тунелите.

60

Анонимен

преди 1 година

Най-гадната стихия, може би само пожарите са толкова гадни. Наводнения и урагани по не ме плашат.

59

Анонимен

преди 1 година

И аз мислих да купувам апартамент в София или Гърция, но след тази новина ще е някъде в Европа, където не е земетръсна зона.

58

разбира се ,че няма.

преди 1 година

жалко за бедните хора.Най-лошото е,че винаги се случва нощем(повече към сутринта).Хората спат дълбоко и не могат да реагират никак.Аз бял в Истанбул една седмица преди голямото земетресение през август 1999.Тогава неофициално са загинали към 25000-35000.Но мой приятел строител ми казваше,че стените им са почти като картон.Два пъти по-тънки отколкото в България....

57

аььаьа

преди 1 година

Панелките са най-здрави на трусове. Играят ролята на пружини в зголобките. Най-зле са сградите, където са спестили арматурите в носещите колони и имат тежки и инертни тухли за стени.

56

Анонимен

преди 1 година

До инженер То пък нашето строителство супер, нали, инжинерьо? Зазидани отвън тераси и премахнати стени отвътре.

55

инженер

преди 1 година

Никъде не виждам арматура на снимката то там строителството е като тука в маалите.

54

Иван

преди 1 година

Господ да им помага на хората в Турция да го преживеят това и да се молим да ни се разминава, че стане ли тук ще е съвсем страшно, особено с некачественото строителство след 1995 година... Мислехме да купуваме втори апартамент, но след тази история се отказваме, по-добре да имаме спестени пари за всеки случай.

53

Анонимен

преди 1 година

А СЯ ДА ВИДИМ КОЙ ЩЕ ПОМАГА? ПУТИН ИЛИ "КОЛЕКТИВНИЯ ЗАПАД"? ОБЗАЛАГАМ СЕ,Ч Е СССР ЕДВА ЛИ ЩЕ ПОМОГНЕ НА "ПРИЯТЕЛЯ" СИ!

52

Анонимен

преди 1 година

КО СТТАА ДНЕС, НЯМА НЮЗ ЗА ДЖУДЖАКА, ДА НЕ БИ ДА СТЕ ПОБЯГНАЛИ ОТ БАХМУТ?

51

Анонимен

преди 1 година

Голямо бедствие :(, за съжаление България също е в сеизмична зона и тука е имало унищожителни земетресения.

50

Ceлчoвцитe на село

преди 1 година

Тука като ни прасне и панелките дето за по 200 000 евра у Люлин 6 са на скрап. Тогава всички по селата и ще се оправим.

49

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

преди 1 година

БОГ ДА ГИ ПРОСТИ ХОРИЦАТА. ДА ДАДЕ СИЛИ НА ПОСТРАДАЛИТЕ ДА СЕ ВЪЗЦТАНОВЯТ. ДОБРЕ, ЧЕ НЕ Е В СОФИЯ, ЧЕ С ТОВА НОВО СТРОИТЕЛСТВО СЪС НЕГРАМОТНИТЕ, СКАПАНИ "МАЙСТОРИ" ВСИЧКО ЩЕ ИЗПОПАДА.....

48

Анонимен

преди 1 година

Жалко за безчовечието на някои индивиди! Такива хора са бедствието за Бг!

47

Геро

преди 1 година

Путин и Зеленски са готови да помогнат както винаги.