28

Анонимен

преди 1 година

Ала-бала. Само дрънкат, а парата решава. Ако искат ще спрат тази лудост. Лесно е. Забраняват се пластмасови бутилки до 5литра, кофички, торбички,повечето опаковки. Всички ще минат на стъкло, както преди. Всеки ще си носи платнена торбичка или мрежичка. Да, ама не. Бизнеса за милиарди си има и власт и не му пука за замърсяването.

27

Анонимен

преди 1 година

"Ама много сте лоши, бе! Защо мърсите с бутилките! Що купвате вилички, ножчета, чинийки и прочие, а!" - Ами може би, защото така ни ги давата? Не чувам оплакване, когато напълня джобчето на спонсорите ви, а на вас дам ДДС-нце! Не е проблем, когато плащам 2 пъти цената на нещо, защото сте го убили с регулации, които само монопола може да покрие (или поне да лобира покрай тях)! Не е проблем, че яйцата ще ударя 90 стотинки - лев на Великден, но си престъпник, ако имаш 2 кокошки ...

26

Анонимен

преди 1 година

Aйде пак с поръчковите кампании ...

25

Богат човек

преди 1 година

С пластмаса и без нея все тая. Времето на хората на земята свършва. Молете се ***.

24

Веско

преди 1 година

Що да не расте? Нали си плащаме продуктовата такса. Нкой прави пари.

23

Анонимен

преди 1 година

Всичко беше прекрасно, докато не се намесиха зелените след ковида! Ще произвеждат разбирасе, пластмасовите изделия са леки, удобни, практични и хигиенични и евтини, освен това се рециклират! Браво на тях!

22

Борисов в затвора

преди 1 година

надзирател на шарлатаните

21

Анонимен

преди 1 година

Нещо се обърках, сега това добра новина ли е или не

20

Баба Дора

преди 1 година

Боко Тиквата ми изби агнетата.

19

ГЕРБ Пловдив

преди 1 година

Кока Кола да ходи да си събира пластмасата.

18

Анонимен

преди 1 година

Е то няма как да спадне, като потребителите сранаха от 7 на 8 милиарда.

17

Гласувайте за ПП

преди 1 година

Не гласувайте за ГЕРБ, освен ако не искат да построят завод за скакалци, които се хранят с пластмаса в Разград.

16

Анонимен

преди 1 година

До ХАХА- Човекът е направил крачка напред. Къде е проблемът. Всички пият от пластмасови чаши. Тези от кафеавтоматите да не са по-различни. Или ти си много напреднал и не пиеш от такива автомати. А относно това,че плъхове ходели по тях явно не си много запознат каква е технологията. Чашата се прави и веднага се пакетира. Не седят някъде 1 милион чаши и някой да ги събира по някое време и да ги слага в пликче

15

^ СНИМКАТА ^

преди 1 година

В океана има едно шише от минирална вода, което си го хвърлих, но само за малко и Ще се върна и ще си го взема. Не го пипайте, защото ако ми изчезне, ще се съдим, ЯКО.

14

Анонимен

преди 1 година

До 13 Специално в пластмасата има доста химикали. Не е само СО2. И проблемът е,че от развитите страни я карат в Индия и подобни изостанали държави където я горят в тецове. Както правят Бобокови и други наши престъпници с италианския *** в България. И после се чудим що този и онзи са умрели от рак на 40 г. Ми щото ни тровят с всичко възможно от менделеевата таблица

13

Хаха

преди 1 година

До Анонимен 10 Човек, ти уби коча с лопатата! Досега не си имал чаша на работа? Наистина ли си пил от мизерните еднократни, дето не е известно колко мишки и *** са ги лазили? Сега може би е време да минеш на следващото ниво и да спреш да пиеш вода от мухлясалата пластмасова машина. Не заради Природата, заради личното ти здраве. Или мжже би не...

12

Зевзек

преди 1 година

Ше се научим да ручаме пластмаса и за една година сичкото баклyк ше опоскаме!

11

Анонимен

преди 1 година

До ЗЕЛЕН - аре разберете вече, че СО2 не е опасно, вредно, смъртоносно вещество! Без СО2 в атмосферата е Марс! СО2е храна на растенията! За благодарност като се нахранят, дават кислород! Спрете се с това сляпо приемане на измамата СО2 и нейната измислена вредност!

10

Анонимен

преди 1 година

В Европа и САЩ е наистина е намалена употребата на пластмаса. Но я идете в Индия 2 милярда човека, Китаи 2 милярда, Африка 3 милярда Азия, Латинска Америка.. Изобщо не са чували за такова нещо. Ква е файдата когато 9% от населението на планетата ограничава ползването на пластмаса, а останалите 91% увеличават потреблението и с по 20% на година?

9

Анонимен

преди 1 година

Какви "регулации"... единствено искат повече пари за всичко. Ето регулация - кола, фанта, швепс и тн се продават наливно в магазина, и клиентите си носят стъклени бутилки. Ето регулация - минерална вода по половин литър и по литър не се произвежда. И какво ще кажете за тая регулация - да мога като допреди 15 години да си занеса една торба стъклени бирени бутилки в магазина и да ги изкупят за амбалаж?