32

Анонимен

преди 1 година

Ако дизелът е 3лв/л, руският петрол си тече по европейските страни. Когато стане 3.50-4, тогава явно ще е спрял. Честно казано, колата ми не прпви разлика откъде е горивото.

31

През

преди 1 година

Гренландия не е ли по - пряко?

30

има ли желание...

преди 1 година

Има ли желание - намира се и начин! Не може да се спре свободната (СВОБОДНАТА!) търговия !!!

29

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

преди 1 година

ПАК СИ ПИШЕМ ГЛУПОСТИ, ЗА ДА НИ ПЛАТЯТ НЯКОЙ ЛЕВ ОТ "КОЗЯК". ПОНЕ НЕ ПИШЕТЕ ЗА НЕЩА КОИТО МОГАТ ДА СЕ ПРОВЕРЯТ В НЕТА ЗА ПЕТ МИНУТИ.

28

Хаха

преди 1 година

Вие сериозно ли, сте транзитен център.

27

однако

преди 1 година

"За Русия победа и успех на СВО означава връщането на НАТО в границите от 1997г. Всичко друго ще бъде само частична победа, временнен етап към целта" __________ Арестович започна да ме разочарова. Вчера каза, че Украйна можела да повтори корейския сценарий. Не може, Арестович. Има една основна и непреодолима разлика. Корея е разделена по 38-я паралел, а Украйна /ако Путин разреши подялба/ ще бъде разделена по 26-я МЕРИДИАН.

26

Анонимен

преди 1 година

Защо великия европейски съюз трябва да ми слага демократична надценка?

25

Анонимен

преди 1 година

Хи-хи. Как ги измисляте тия неща в Блумберг-а, направо не е истина. Доколкото помним географията, това си е околосветско пътешествие с танкери, три пъти претоварени. Даже повече, щом обикалят и Африка, след това ще трябва да заобиколят и Индийския п-в. Подигравате се със зрителите си читателите.

24

Няма смисъл да

преди 1 година

споделяте тук мокрите си сънища и болни фантазии русофоби неграмотни! САЩ като Империя на злото завършва с разпад и забвение.

23

Пак по опорката?

преди 1 година

До Няма смисъл да: Проблема е доколко на теб ти стига пипето за да определяш кой е империя на злото и кой не. Накратко - празни приказки по опорна точка.

22

Анонимен

преди 1 година

За Русия победа и успех на СВО означава връщането на НАТО в границите от 1997г. Всичко друго ще бъде само частична победа, временнен етап към целта.

21

Анонимен

преди 1 година

МВФ прогнозира ръст на икономиката на Русия през следващите две години. Това е всичко, което трябва да знаете за санкциите.

20

санкциите не работят

преди 1 година

Приходите в руският бюджет за януари са паднали с цели 35% на годишна база според Централна банка на Русия! Това е официално, а реалното число сигурно е доста по-голямо.

19

Анонимен

преди 1 година

Защитниците на Зе от ЕС май се побъркват .. айде спрете ги тия танкери ...

18

Анонимен

преди 1 година

Загубите на ЕС чрез тия глупави " санкции" тепърва ще се броят! За сега Корумпираният ЕС си ближе раните само! Ето че най силната икономика в Европа Германия,констатира и своите Загуби през изминалата 2022 г! Последствия ще има з ЕС и те ще са трайни!!!

17

Анонимен

преди 1 година

Дръжте се бaндеровци. Колкото повече скимтите - повече ще отлетят при бандера. Средно по 4 часа живот имат новите попълнения в Бахмут .250 000 мераклии за европейско бъдеще за окрайна се срещнаха с хероя.

16

Анонимен

преди 1 година

Свежа порция мисирчи мисли, най-възрастния танкер бил на 26 години, което се равнявало на 70 човешки. Ми какво от това, тези танкери се експлоатират средно около 30 години. И що пък решихте да ни съобщите годините на най-стария, а не на най-новия или да кажем средната възраст на въпросните 6 танкера. И какъв е проблема че не са застраховани в Лондон, ми има си застрахователи в Индия и в Хонконг които с удоволествие ще вземат този бизнес от англичаните.

15

анонимен келеш

преди 1 година

Ей Рашки,тук в България никой не ви иска вече нито газ нито петрол:):):)Отървахме се от вас:):):)Зимата сме си на топло и светло и не ни занимавайте бе:):):)

14

Анонимен

преди 1 година

България си заработи удари на възмездието за смъртта на руските войници от снарядите с които снабдява украинските бандити. От Болград или Измаил до заводите на Арсенал са само няколко стотин километра.

13

Анонимен

преди 1 година

Петата статия гарантира само, че страните започват консултации и обсъждане съвместни действия за защита на страна от НАТО. Но петата статия не действа когато няма какво да се защитава, когато например една България вече не съществуват физически, от какво да се защитава купчина кирпич където само тук там са останали хора в мазетата?