49

негласуващ

преди 1 година

Чакай сега,тоя не го знам какъв е,но нали уж кметове и местни феодали се избират с избори от населението!Бойко мутрата какъв е че ще нарежда кой да е кмет и кой да не е?Докога в родната ни к04ина някой ще нарежда нещата?

48

"Вързан" з

преди 1 година

Бате Здравко, кметската "лапачка" във втория по големина град в Българияe голяма . . . нали ! Как се изпуска кокала, братиньо !А пък, Тиквун вече е компрометирана фигура в страната,защото и на него му отмина СЛАВАТА, когато обикаляшес джипа си България и хвърляше пари през стъклото, където му падне !Затова си стой близо до казана за да папкаш здраво, заедно с твоите лакеии приближени !УСПЕХ !

47

Анонимен

преди 1 година

Кмета не знае ли, че който не е от ГЕРБ е корумпиран.

46

Дони

преди 1 година

Голям автогол на падишаха...

45

Анонимен

преди 1 година

Само в тоталитарна държава партия и диктатора слагат и свалят кметове. В Демократични държави Местната Власт е Независима икономически. Тя си избира кмета и ръководството. А в Пловдив е нужно и други икономически независими кметове. Града е с огромно население за един Кмет.

44

Анонимен

преди 1 година

последния мохикан

43

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Бокича изтегли...късата клечка в Пловдив. Завалиятя си мислеше,че вечно ще му се връзват на...свъсените вежди и сърдития му...банкянски глас. Номерът на...китайката този път не мина и Тиквата е...минус 150 хиляди гласа от Пловдив.

42

Е,бравос

преди 1 година

Истински българин! Борисов и ГЕБ са ми мили,ама Кметуването ми е още по-мило! А позицията на заместника му - Той ми е работодател,не е за коментар. Два районни софийски кмета (от БСП и една дясна) също го дадоха свободно от партиите си. Трябва да се впише във фолклора - "За последно ни е, затова ще караме докрай..."

41

Анонимен

преди 1 година

Е голям праз, че напуска ГЕРБ. Кмет е щото е избран от ГЕРБ, не щото е умен!!!!!!!!!!

40

Анонимен

преди 1 година

не зикото а дизела

39

до 29

преди 1 година

то резултата на ГРОБ ще е катастрофа и с Гешев и без Гешев - Борисов лети с главата надолу и само той си въобразява, че вертикалното падане значи летене нагоре хахахахахахаха

38

Анонимен

преди 1 година

Тоз кокал беееее!!!!!!!

37

На Боко Чекмеджето

преди 1 година

Добра новина! Браво Зико! Така се прави! Тъй и тъй няма да си кмет, ама поне му го набий на Тиквата до макарите!

36

Фи16

преди 1 година

Пред офиса на ГЕРБ във Варна, има разчертани 5 места за паркиране , там е Синя зона. Но освен тези пет места във втори и трети ред зад тях са паркирани още автомобили на гербаджии. Обаче няма маркировка ,нито им слагат скоби ,нито паяка ги вдига. За гербаджии закона явно не важи.

35

Гиб Мелсън

преди 1 година

Винету не може да си ръководи кадрите и то на най-високо ниво, кмет на втория по големина град. Вече и неговите хора не го бръснат. А Винету има претенции пак да управлява България.

34

агитпроп

преди 1 година

След като омаскариха България и българските градове, гербехрастите скочиха един на друг.

33

Анонимен

преди 1 година

Дано пловдивчани мислят трезво и на кметските избори не изберат пак някой от тая партия

32

пловдив

преди 1 година

Този го назначиха от ГЕРБ заради ниската избирателна активност и купените гласове от махалите. И той като предшествениците му, особено предния - Тотев са вредни за Пловдив. Като цяло града нищо хубаво не е видял от партията им.

31

Дедо

преди 1 година

Боко Козируващия , що не иска и оставката на варненския кмет, Портних невидимия , за пълният му провал във всичко в града и с дълбокото две педи пристанище на Карантината ?

30

Избирател

преди 1 година

Както вървят работите скоро Тиквата от Банкя ще има членове на партията си само зайците от зайчарника му. Съвсем е оглупял Борисов- зовеше за коалиция с Пинокио, хвалеше Про100 Киро, клякаше на Зеления чорап...., абе, все унижения! Кой ще стои в такава оредяваща партия.