54

защо Полша?

преди 1 година

За толкова години трябваше да имаме собствена подръжка. С такава подръжка и фките след 5 години ще са брак.

53

Алекс

преди 1 година

Какви варианти може да има след като части се произвеждат единствено в Русия? Май вариантът е само един.

52

Анонимен

преди 1 година

Махнете тези руски щанги стига сте се кланяли на Москва, подарете ги на Украйна и тогава искайте излагае ни пред целия свят.Заедно с льотчика сте руски матрьошки и нищо друго.

51

полковник Колев

преди 1 година

Това ли заслужи БГ и българския народ: Да нямаме армия,икономика,селско стопанство,здравеопазване,инфраструктура,морал,култура и правителство....

50

:::

преди 1 година

Тоз ли се разходи до У...райна .Миговете за зеления цирей ли са?

49

Що бе, МитЬ0?!?

преди 1 година

Хартиените краварски чертежи няма ли да свършат работа?!? М?

48

От хората

преди 1 година

Давай още Летците ни не летят,но получават големите заплати. Възстановихме военното училище .Кой учи в него,след като за медицинските хеликоптери няма кадри.Давайте,парите от бюджета не са от вашия джоб.Направете един добър анализ какво ни е нужно,но да го правят кадърни офицери,а не пенсионирани военни.

47

Анонимен

преди 1 година

Министър -председателят на Полша Моравецки в интервю за испанска медия е казал, чв войната в Украйна щяла да свърши, когато Русия се изтегли.Ако не стане с друго, може да има трета световна война.

46

Пример

преди 1 година

За нац.предателство....Вместо да дадем старите миг на Украйна и да получим западна техника,както направиха Всички други бивши соц.държави,ние ще дадем пари ,но няма да дадем на Украйна самолети,нито ще обновим своите. Оцапани с Украйна кръв са ръцете на този и на резидента радев

45

Българин

преди 1 година

До там я докараха политиците на България. Щом като летци искат да са президенти, а пък пожарникари да купуват чертежи на самолети. С тези двамата генерали, България отново се размина с гражданска война. Разминахме се само с протести и хвърляне на яйца и домати по МС и НС. Честита да им е Новата на служебните министри Вече изобщо не се стремя дори и имената им да помня.

44

Анонимен

преди 1 година

Гърците си получиха Рафалите, а румунците също си получиха техните 32 ф16 на 4рно по-ниска цена!!!

43

Анонимен

преди 1 година

Я, сакам и самолетоносач, оти да ни брани и морето. От тия бракуваните американски, нема ли?

42

Анонимен

преди 1 година

Да къде я докараха политиците ни небето над България да се пази от чужди камолети. Това е позор.

41

Анонимен

преди 1 година

Нищо хубаво няма да видим от фигуранта и хората му. Преди година и половина пак служебен кабинет въведе фашистките зелени сертификати, сега нищо чудно да започнат и мобилизация.

40

Unknown

преди 1 година

Очаквайте 450-500 евро минимална заплата при евро инсталацията .... а дано да е повече и да не съм прав....

39

Анонимен

преди 1 година

Няма страшно.Ще ни пазят чертежите на хвърчилата Фъ-16.Важното е,че вече са платени.По-трудно е да се опазим от продажните ПП и гЕРП, е ДЕ БЕ-ту.

38

Лаврентий Берия

преди 1 година

Ами така е, като не ги дадохте на украинците. Можехте да договорите някоя и друга размяна - поне по бюджетна. Сега ще ги кърпите като автоджамбази от Горубляне. Политика ето називается, товариши! А що не опитате в Националния исторически музей? Е това е капацитета на управляващите ни. Докато не изтрепете пилотите ни с тея развалини ще ги стискате, ще им се кланяте като абориген на тотем. Мисленето на комуниста. А може би Масква така иска?

37

Unknown

преди 1 година

И после защо няма пари за народа Български..

36

Зозо

преди 1 година

До ххх........А преди 10-ти ноември имахме 220 (двеста и двадесет) изстребителя!......... Мдааа, и имахме празен щанд в магазина. Ай сиктир!!! Бай Тошо даваше 12% от БВП за руско оръжие. Сега 1-2% ги е яд да отделят за отбрана. МиГ-29 ги приземяват май месец, това е положението.

35

Анонимен

преди 1 година

Нали купихме още 8 еФки ? Къде са ни 16те самолета ? НАТО ни докара до просешка тояга