333

Твърдо!

преди 1 година

Слава на Украйна! Съд за пуклин

332

Анонимен

преди 1 година

НАРКОМАНА НАЛИ РАЗБРА ЧЕ ПУТИН НЕМА ДА ГО ТРЕПЕ, ДА ЗИМА КАЛАШНИКА И ДА ВЪРВИ ВЪВ БАХМУТ.ЩЕ БЪДЕ "ЕДИНСТВЕНИЯ ОЦЕЛЯЛ ГЕРОЙ"

331

аз

преди 1 година

Руска пропаганда!!!

330

Анонимен

преди 1 година

ЧЕТА И НЕДОУМЯВАМ. АРМИЯТА НА УКРИТЕ НАД 1 МИЛИОН, СРЕЩУ РУСИТЕ КОИТО СЕГА МОЖЕ И ДА СА БЛИЗО 500 000. 3÷1 И ВСЕ НАЗАД, КЪМ ПОЛША. "ГЕРОИ" ХА ХА ХА.

329

Financial Times

преди 1 година

"Зелебоба" вместо много да плямпа, да прати жена си да помага в някоя полеваболница, вместо да си прави шопинги до Париж . . . с 40 000 евро в джоба."Украинските военни пристигнаха на германския полигон Eckernförde за обучение по работа с танкове Leopard2. Веднага двама от новопристигналите поискаха политическо убежище в Германия поради нежеланието им да умрат в безсмислена война".Те твърдяха, че увеличаването на доставките на оръжие по никакъв начин няма да допринесе за победата на Украйна.

328

Анонимен

преди 1 година

АЙДЕ ВОЕННОТО ПОЛОЖЕНИЕ ВЪВ УКРИЯ УДЪЛЖЕНО СЪС ОЩЕ 90 ДНИ. ВСИЧКО ЖИВО ОТ 18 ДО 60 ГОДИНИ /КОИТО СА ОСТАНАЛИ/ ГИ ЧАКА МЕСОМЕЛАЧКАТА. А ПОЛСКИЯТ ПРЕМИЕР КАЗВА. ЕС СИ ПРОДАДЕ ДУШАТА НА РУСИЯ. ЧАК СЕГА РАЗБРАЛ.

327

Тъжно,но вярно

преди 1 година

Алчността и глупостта,и увреденият мозък на един наркоман са на път да погубят Украйна.Време е за преговори,време е тази война да спре,иначе Украйна ще остане само като мрачен и тъжен спомен в съзнанието а украинските вдовици и деца,загубили мъжете и бащите си в месомелачката.

326

Анонимен

преди 1 година

Украински войник се обръща към народа с призив да се направи Майдан 2023 и да се свали това правителство и тия от министерствата да ги изпратят в Бахмут и Угледар да се бият с руснаците.

325

до 94

преди 1 година

Това за Украйна дето си го написал е вярно,но че Русия няма никакъв ресурс и жива сила...доста си се поувлякъл в антируска пропаганда.

324

Слава Україні

преди 1 година

Ни мой да бъди!Окраинският войник не дезертира.Той победоносно отстъпва.Слава Укран,или на това,което остане от нея,ако изобщо остане...

323

Анонимен

преди 1 година

Абсурд, украйна няма дезертьори, убити, ранени войници. Те напредват с 5000-8000 кв.км. всеки ден и избиват хиляди руски войници и стотици бойни машини. Това е русофилска пропаганда. В тайгата вече не останаха хора. Пусто е може с дни да вървиш и да не видиш никой

322

Анонимен

преди 1 година

Това са измислици! Украинец не може да дезертира! Ужасна новина! Щом дезертират или,, още повече, щом говорим за това, значи Украйна върви към развръзка. Един вид, поражение.

321

чекист

преди 1 година

глупостинатъркалета! клипове от укърайна показват ентусиазма на немобилизираните, как гонят призовкажиите да си вземат повиквателна!

320

Слава на Русия!

преди 1 година

Мачкай Вова! Одеса е руска!

319

aZ-ът

преди 1 година

Ама защо бягат - нали побеждават !?!!!

318

Анонимен

преди 1 година

"Над 300 хиляди дела са заведени в украинските съдилища от роднини на безследно изчезнали войници от украинската армия." - Докато еидн държи цялата власт, тези дела не начат нищо ...

317

Анонимен

преди 1 година

"Дезертиране или неявяване на служба без уважителна причина до 10 години." - Уважителна причина? Ами не искам да умирам, заради политическите ви грешки, не е ли уважителна причина? 10 години е по-добре, отколкто ... колко изкара дядя - 88 ... Да, предпочитам 10 гоинди в панделта, отколкото да си замина 69 гоидни по-рано ...

316

Анонимен

преди 1 година

Зелен убиец, скоро твоите ще се обърнат срещу теб и ще ти връчат сметката. Ти си живееш на широко с милиардите на Европа

315

Анонимен

преди 1 година

А ИМАШЕ ЕДИН ТАНК. РОГАТ. КЪДЕ Е. МАЙ МУ СЕ СТОПИХА ЛАГЕРИТЕ.

314

мдаа

преди 1 година

Някои от техните заповеди са доста строги. Считам, че тези заповеди се изпълняват там, и то не без заградотрядите т.е. стрелят на месо, ако някой от украинската бойци реши да дезертира. Те хвърлят хората право в огъня. Никой в Киев не се интересува от труповете украински войници, които остават на бойното поле. Тези хора в Киев са зверове. Така изглеждат истинските нацисти. Ако някой на Запад се съмнява в това, нека дойде на бойното поле и да види жертвите на любимата им нацистка Украйна