85

Анонимен

преди 1 година

Браво!

84

Анонимен

преди 1 година

ЗАЩО НЯМА БЪЛГАРСКА ПАРТИЯ В ТУРЦИЯ? ЗАЩО НЯМА НОВИНИ НА БЪЛГАРСКИ В ТУРЦИЯ?

83

Анонимен

преди 1 година

За турците питайте бьлгарите от смесените райони...Направиш ли добро на турчин той се старае да ти се отплати двойно!Никога няма да те издаде,никога няма да ти направи лошо.*** на ваканция и си довери на комшията ти турчин и кьщата и животните па ако искаш и децата си-ще ги намериш нахранени и непокьтнати! Най малкото при мене нещата откак сьм се родил, са такива.

82

Анонимен

преди 1 година

"Номера е да се озовеш в среда, в която доминира средната и висшата класа,"То това за на всякъде важи, включително и за Испания, Чехия и къде ли не.

81

Hoqsan

преди 1 година

До АнонименТи да не бъркаш турците от Турция, с едни тука дето им викат "турчеещи се", а реално носят със себе си само най-лошото от представителната извадка? Не ми се е случвало досега, а съм ходил сигурно над 30 пъти в Турция по всякакви причини. Номера е да се озовеш в среда, в която доминира средната и висшата класа, низшите хора там са диваци и са много, ако си бил в някое предградие или при гастербайтерите в Германия.. да, т'ва обяснява всичко, но монетата има две страни - винаги :)

80

отец Нафърфорий

преди 1 година

Не се заигравайте с нещастието на обикновенните хора !Сигурен съм че само по наши сайтове излизат такива реакции .

79

bbb

преди 1 година

На Сирия ще пратим ли помощ? И там трагедията е огромна и имат нужда от помощ!

78

Аноним

преди 1 година

Съвсем нормално е да помогнем на Турция. Най-добрия ни съсед. Отдават голямо уважение на българите на политическо и лично човешко ниво. Даже самолетите закъсняха, а екипа е доста оскъден мисля..

77

Анонимен

преди 1 година

Ние към всичките си съседи сме толкова добри, а те ни трошат Културните домове, пребиват българите в Македония, турците се държат към българите така сякаш са с някакво превъзходство над нас. Просто сме много добри, това е проблема.

76

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен а кога сме искали помощ от Турция, а те са ни отказали?! Недейте така, ако ги повикаме, със сигурност ще помогнат, е може после да го изтъкват, но сто процента ще дойдат да помогнат.

75

Анонимен

преди 1 година

Отвращение будят някои индивиди и незаслужените подигравки към съседите ни.Срам и позор.Всеки ,който е бил в Турция е бил посрещнат с добро обслужване,вкусна храна и най -важното човешко отношение ако си в нужда.Що за видове плевели взеха да виреят в у нашата страна,може ли такова отношение.Най-малкото ако сте истински българи бихте се отнесли с хуманност и състрадателност,а и бихте съобразили ,че не кой да е ,а точно Турция е наш съсед и винаги е добре да си помагаме.Ужас ,пълен ужас

74

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 81 - Абе, ти само от едната любов ли живееш? Въпреки че се съмнявам някой да заобича такъв, като теб. Освен обичане има и други състояния - емпатия, съпричастност, състрадание. Хора сме уж, социални животни. Ама някои още са в джунглата.

73

Анонимен

преди 1 година

Те нас не ни обичат. Защо тази солидарност?

72

Анонимен

преди 1 година

Браво, нека пратят каквото може ,всяка помощ е добре дошла

71

Лаврентий Берия

преди 1 година

Тук има една особена категория която не мога да нарека дори човешки същества. Да се подиграваш с това е меко казано - извратено. Не вярвам и да са младоци - по скоро увредени човешки индивиди копнеещи за похвала - дори и заради гнусотията им. Ето що - още си спомням земетресението във Вранча 1977 - то беше 7.6 по Рихтер. И беше сташно дори в София. В съседното ЕПК имаше пукнатина заради която биха бетонна инжекция. А в Свищов паднаха сгарди - Бог да прости жертвите. Не се подигравайте с това!

70

Анонимен

преди 1 година

до 73 При 9,5 в този район даже и в Бургас щеше да има паднали сгради.

69

Анонимен

преди 1 година

Тук някой беше писал, че били хубави хора. Незнам, аз един път бях там, но бяха много груби в обноските си. Доби и в обслужващата сфера. Нямам хубави впечатления и не бих препоръчал като туристическа дестинация.

68

Анонимен

преди 1 година

Е като гледам колко сте прости ,по- добре в Тюркието,поне ще срещнеш човечност,която у нас вече няма ..останаха само злобни селяни

67

Анонимен

преди 1 година

Всички турски фенове в коментарите да ходят в тюркето да помагат на братята си, като сте толкова загрижени, а не дамо да ми философствате в Интернет.

66

Рихтер

преди 1 година

Жалко, само 7,8. Трябваше едно 9,5