22

Милата

преди 1 година

И тя тръгнала акъл да дава. Що не обясни на хората, че една от основните причини за рака е затлъстяването и после алкохола и цигарите, червеното боядисано месо и саламите и луканките пълни с бои, химикали и консерванти. Никой не казва колко от болните и починалите са трезвеници и вегетарианци, защото те са малко. Нищо истинско няма, да не говорим за повсеместната лошотия, гняв и агресия, а тя ще спасявала чрез превенция. Осъзнатост и любов към себе си и ближния е нужна, а не празни приказки.

21

Български балък

преди 1 година

Някой може ли да ми каже какво да правя с QR кода на зеления си сертификат? Заради него се набодох два пъти с Модерна. Май се прекарах, а?

20

Анонимен

преди 1 година

Джаба ръзкарши малко тая гуша да фръкнат мазни лиги не знам защо като я видя тази жена се за джаба хахянина от междузвездни войни се сещам като близнаци са.

19

Потърпевш

преди 1 година

А когато няколко години ходиш при разни светила и не могат да ти поставят диагноза и накрая е късно, кой да носи отговорност? Аз ли, дето няколко години обикалях и плащах на професори и доценти? Или те, дето гледаха да ми вземат парите ?

18

Анонимен

преди 1 година

АЗ АКО ИМАМ ТАКАВА ФИЗИОНОМИЯ НЯМА ДА СЕ ПОКАЖА ПРЕД ХОРАТА

17

Анонимен

преди 1 година

Преди 2 г. дойде ковида и рака изчезна. Сега ковида изчезна и рака се завърна. Така лиМа, професорке, се развива медицината?

16

Анонимен

преди 1 година

До 12 - Свястна храна и без добавки помага. Аз бих казал - режи въглехидрата до абсолютния минимум.

15

Анонимен

преди 1 година

Защо прегледите не са безпшатни, бе? В Дания са безплатни. На сумати и българи им отлриват рак там.

14

ьяаожгтн

преди 1 година

Айде пак се загрижиха за нашето здраве.Защо не проверявате ***,които ни се продават за "храна",пълни с химии, вода, сега и ларви и щурци на прах ще ни бутат в тях,на безобразни цени,"млечни" продукти,които не са млечни,"хляб",който не е хляб,замърсения въздух,постоянния стрес,който ни причинихте заедно с медиите,за ковидарските хопохондрици не ми пука,но нормалните хора дето ни направихте на маймуни,хората инжектирани насила сексперимент. препарат.Как не го есрам това чудовище и останалите

13

Анонимен

преди 1 година

Първо да вземе да отслабне и после да дава акъл, *** гадна.Не може същество, което нехае за собственото си здраве да светва за чуждото.

12

Анонимен

преди 1 година

Джаба - свърши ли грант-а за ковида, а? Ся минаваме на следващата по ценоразпис ли?

11

Lekar

преди 1 година

Профилактиката не е само профилактични прегледи. Необходима е качествена храна с антиоксиданти - витамини А, С, Е, цинк, качествено месо, без химия. Навици на населението да употребява качествени добавки редовно - това е истинската профилактика. Докога размразено с химикали месо ще се представя за прясно - знам го от пациенти. Сирене, кашкавал, мляко ментета от сухо мляко бъкано с косерванти и хормони. Как да няма рак???

10

Ганю

преди 1 година

Не искаме профилактика, не искаме ваксини, не искамееееее! Искаме натурално да си боледуваме от всичко що дойде!

9

шмatka

преди 1 година

Оф! Пу, пу, пу пу! Плюх си три пъти в пазвата, щото са стреснат и получих сърцебиене като го видох тоз вампирин да са явява пак!

8

Анонимен

преди 1 година

тази гну-сната пак ли се показва?? след ковид лъжите трябваше да лежи в затвора

7

Анонимен

преди 1 година

Баба Радостина, с първо име "професор" вече се е преквалифицирала от ковид експерт, по експерт за ракови заболявани явно.. Няма значение, важно е да е на екрана и да дава мъдри съвети, утре и ветеринарен доктор ще стане, стига да има келепир

6

Анонимен

преди 1 година

Гусииии

5

Анонимен

преди 1 година

И нищо да ти няма, алчниците ще те изментят (и подлудят от стрес), за да точат пари. Как да отида на преглед, като вече изобщо не им вярвам?

4

лельо,

преди 1 година

КоНвид изворчето взе да пресъхва и се преориентираме, а?

3

Германец

преди 1 година

*** никога няма да си направи профилактика. Ами ако го чипират? А? А??!!!!