12

Анонимен

преди 1 година

робладжиите скимтят

11

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

преди 1 година

ПАК ПАТРОНИ ЗА УРКИТЕ ОТ СКЛАДОВЕТЕ ПО СЕВЕРОЗАПАДА НА КОЛОНИЯТА

10

ДаСкопимСкотаПаситто

преди 1 година

Вероятно са преводвали оръжия и боеприпаси, предназначени за киевските фашаги,с които да убиват по-хуманно украински граждани с руско и с бългрско самосъзнание.Преди ги трепека,като просто ги затваряха в обществени сгради/салони,кина,театри/ и им драскваха клечката,а ако някой успее да се измъкне, го застрелваха пред вратата или пред прозореца, а сега ,с оръжията ще изглежда по-хумано и трогатилно .

9

Анонимен

преди 1 година

Автомобил, съпровожван от военна колона...Не е ли обратното ? Или какво толкова важно е превозвал тоя автомобил, че е съпровождан от военна колона ? И що за шофер го е управлявал след като е толкова важен, че го дъпровожда военна колона ? Непрекъснато пропускате основни въпроси.

8

Анонимен

преди 1 година

Дори и гумите да имат добър грайфер, на лед единствено шиповете помагат. Има и още нещо - В Германия (например) гумите се считат за годни до 8г. от производството им. След това се считат за негодни, защото остаряват. Дори и да не са монтирани никога на ППС се изхвърлят. Възможно е случаят да е такъв, военен камион с малък пробег - кой ще му смени гумите ако имат голям грайфер само защото са остарели?

7

Анонимен

преди 1 година

Срещнеш ли по пътя червен военен номер. Бягай. Тези имат малка практика. Карат и не подържана техника. Гуми лоши, спирачки няма кой да подържа.

6

Анонимен

преди 1 година

Нестава ясно от статията загинали и ранени има ли (дано да няма)? А иначе конкретните причини? Бил ли е обработен пътят? Какви са били камионите? Странна статия.

5

негласуващ

преди 1 година

Да не са дошли "нашите" да превземат Софето !Какви са тези военни камиони?Чакаме освобождение от управляващата ни каста антибългари!

4

Анонимен

преди 1 година

спасителни екиипи за Турция са били

3

Доналд Тръмп

преди 1 година

Руснаците са

2

Анонимен

преди 1 година

Тоя път е абсолютно показно за държавата ни - международен път със стотици тирове и вместо да го направят с години наред е дупка до дупка и нон-стоп катастрофи. И сме тръгнали в Еврозоната да влизаме - къде бе, бай х.. ?

1

селянин

преди 1 година

тия у мирно време по асфалтиран път не могат да карат ами ако са у украйна