15

Сигурна работа

преди 1 година

Каквито експертите ни-такива и '' инвеститорите''!

14

Анонимен

преди 1 година

За къф *** са ми инвестотори, коти считат, че 50 стотинки на час турд отгоре са много?

13

Добре

преди 1 година

Инвеститора първо гледа качество, после гледа заплащане. Ако имаме заплати като в Европа и изкарваме качество по-добро от европейците - инвеститори няма да липсват. Т.е. проблемът ни не е във високите заплати, а в ниското качество. А то няма да се подобри с ниски заплати, нито качеството на образованието, нито на здравеопазването. За да получим - трябва да дадем. На всяко едно ниво!

12

Анонимен

преди 1 година

Ми чистете си кенефите вие бе бизнесмени.кво ревете за тая МРЗ като дори чистчите взимат повече.Или ся ще избяга Волксвагена на Бойко или там ония на Кокорчо другите заводаджии

11

Добре

преди 1 година

Трябва да се вдигне още МРЗ за да излезем от сивата икономика!!!

10

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ и СДС са виновниците за днешната мизерия в България.

9

преди 1 година

По големи експерти не сме имали от 681 г. По големи инвеститори не сме имали от Хан Аспарух насам. Ай поздрави от Аидней Аавстралия

8

Анонимен

преди 1 година

Не познавам инвеститор, който желае да заплаща *** инженерите си МРЗ, защото му е ясно, че инвестицията ще бъде като хвърляне на зарчета! За не квалифицирана дейност като носене на камъни например, да, колкото по евтино е по добре! За една инженерна дейност трудно вярвам! От къде ги взимате такива некадърни, неграмотни консултанти?

7

Анонимен

преди 1 година

Проблем за бюджета е не МРЗ, а Мах.РЗ, която много шефове сами си определят на база измислени параметри.Наскоро писаха за някакъв шеф на държавна фирма с месечна заплата 14000 лв. Този човек сигурно е с божествени способности. Един милион работещи получават тази заплата за към двегодишен труд.

6

Чик чок

преди 1 година

МРЗ само ще довземе още за бюджета. Това и на малките деца е ясно. Изобщо не става дума за 20-те или за 50-те лева увеличение. Те ще си гледат бджета, че ще се напълни още малко, а откъде ще ги вземат тези, които ще попаднат в графата за да ги дават - какво ги интересува.

5

Зевс

преди 1 година

Имам процедурно предложение, депутатите в следващия парламент за взема три минимални заплати на месец, та така може да се сетят да я вдигнат до някакъв нормален за оцеляване минимум. А за чорбаджиите и експертите: правете като вятъра....

4

Анонимен

преди 1 година

Що за инвеститор е тоя, дето не може да плати няма и 400 евро заплата? Такива не са инвеститори, а поредни робовладелци, от които никой не се нуждае!

3

Име

преди 1 година

"Експерти" сте имали предвид, нали?

2

още по-експерт

преди 1 година

УжасТ!

1

Намалете

преди 1 година

си дупедатските заплати,заплатите на платените политолози,ковидолози,войнолози,всичколози,калинки,местни дерибеи гербераЗтки кметове и кирчовите консултанти и парапети,спрете с крадете и ще има за заплати! Лесно е :)