77

Щирлиц

преди 1 година

Дано у нас да няма такова силно земетресение,че бързо ще направим сравнение между новото и старото социалистическо строителство.Подозирам,че сравнението ще бъде в полза на второто.

76

Анонимен

преди 1 година

Бог да запази живите,да прости умрелите и да помага на децата загубили ридителите си в това бедствие!

75

Анонимен

преди 1 година

Глупости ,две земетресенив над 7,5 ги удариха в разстояние на няколко часа ,а в промеждутъците се тресат между 5 и 6 по Рихтер,кви сгради кви 5 лева ,кви институции,тва ако стане у нас камък върху камък няма да остане.Крепост на над 2000 години е на половина,а Турция е в силно земетръсна зона!

74

Руснака

преди 1 година

Толкова високи сгради на подобно сеизмично място, кой луд строи?Комисиите по строителството, къде спят? Инспекции .. а у ? Оп .... и ето го резултата!

73

САТАНА

преди 1 година

Аузури, останете в 42 и 48 квадратни на планетата Земя !

72

Анонимен

преди 1 година

Наистина имаме "лош човешки материал" .

71

Анонимен

преди 1 година

Молете се да не ни застигат подобни бедствия.

70

Анонимен

преди 1 година

Боже прости тоз *** и алчен средновековен народ за омразата която изпитва за друг народ. Срам ме е...

69

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Едно землетресение,което се явява шеф на президентската предизборна кампания на грузинският театрал (произходът му е Лазки,грузински) Ердоган. Отново питам Господин Радев,защо помага на турци,след като жертвите са кюрди? И защо същият не момогне на бедствуващите и гладни Българи по селата,в които турски рими изнасилват неоълнолетни девойки и възрастни жени? Не знае ли? Знае! Съд!

68

Мнение

преди 1 година

Защо от нещастието на хората, правите махленски коментари. Загиналите и ранените са най-обикновени ХОРА. Дали са кюрди, сирийци или турци е без значените. ТЕ СА ЧОВЕШКИ СЪЩЕСТВА. Дано да спасят затрупаните, да помогнат на ранените, а починалите Бог да ги прости!

67

до 70

преди 1 година

До българка-българкаа,кога този господ дето е над вашия кирлив господ ще потърси сметка от българите за милионите избити по целия свят,цялото човечество пъшка и и изнемогва под българския ботуш,бъдете проклети с алчността си,не се наядохте и не се накрадохте,носете си несметните богатства,където искате и оставете хората да живеят на мира

66

до 73

преди 1 година

До Анонимен,сигурно се шегуваш,не знаеш ли,че господ е българин и нищо подобно не може дори да доближи богоизбраните българи

65

Анонимен

преди 1 година

Толкова злоба. Нашего племе се е изродило. Ако нещо стане у нас, защо някой да помага на такива злобари?

64

Анонимен

преди 1 година

На *доброжелателите*:Земетресението е засегнало не само Турция, съседни страни също, имало е доста силни последващи трусове, чак Италия е се е разтревожила за цунами! Бедствието не пита кой какъв е, а връхлита!

63

Анонимен

преди 1 година

Горките хора, жалко за жертвите и разрушенията! Турция ще се оправи! Дано повече да няма такъв кошмар! Молете се да не става у Бг, че тогава жална ни майка, управия няма да има! А при тая сила на труса и разрушенията, е хубаво кой какво може да помага! Съседи, които не ни изоставиха, които ни хранят и газ и промишлени стоки мн др , и не само! С ЛК отиват хората пазаруват храни и лекарства/скъпи и липсващи тук/ на ниски цени и туризъм и др! Заслужават помощ и подкрепа!

62

Анонимен

преди 1 година

До до 62 "Е и, ние и сега ядем баклава, гледаме турски сериали и слушаме чалга, каква ще е разликата? Културно сме почти напълно еднакви, само религията ни е различна." - Разликата е, че ще четеш на турски, ще пишеш на турски, ще говориш на турски и т.н. Знам, че 80% от хората не си дават сметка какво им носи факта, че България я има, но от тях не очаквам друго. Толкова си можете... :) ... Ако си голям фен на турците, отивай в Турция. Никой не те спира.

61

българка-българка

преди 1 година

АМИ БОЖИЕ НАКАЗАНИЕ ТОВА ЗА ХИЛЯДИТЕ А МОЖЕ БИ МИЛИОНИ БЪЛГАРИ УМРЕЛИ ПО ПЪТЯ И В ЗАТВОРИТЕ НА ДИЯРБЕКИР КЪДЕТО СА НАЙ МНОГО РАЗРУШЕНИЯТАНЕКА БОГ НАКАЖЕ ВСИЧКИ ОТНЕЛИ ЖИВОТ И ТОЙ ЗНАЕ КАК И КОГА СЪЖАЛЯВАМ ЗА ЗАГИНАЛИТЕ НО КРЪВТА МИ БЪЛГАРСКА ПОМНИ БОГ ЗАБАВЯ НО НЕ ЗАБРАВЯ

60

Турчин

преди 1 година

Турция е голям враг за България, в Турция за България не се говори и пише, само от време на време има новини за търговията в Едирне.

59

Анонимен

преди 1 година

Дедо Жо Байдън намира руския жужак, че в Масква може да е 8.8

58

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Да видим! Много изгодно за Ердоган земетресение.В кюрдските земи.Радев се отприщи да помага на Турция,а не на кюрдите.Това е гаф,който индикира нищожна интелигентност. На този етап се придържам към Гръцката политипеска позиция,която най-добре изразява и оценката на Българите.Защо Радев не помогне на Гърция,която е заплашвана ежедневно от Турция? Има "мъже",които са просто повърхностни истерички.Радев е хитрец...селски хитрец.