8

1234

преди 1 година

"В останалата част на Дунавската равнина снежна покривка е от един до пет сантиметра."...В Русе не е валяло,ние не сме ли в дунавската равнина?

7

Помня

преди 1 година

До Анонимен 4 Бил си малък и нисък. За това 30-40 см. сняг се ти се виждали като един метър.И аз помня много сняг като 4-5 годишен. По пъртините вървяхме като в тунел , но както виждаш имам логично обяснение.

6

Анонимен

преди 1 година

30 см и трагедия, *** държавата , ми ако е 100 см.....

5

дано, дано, данооо..

преди 1 година

Дано да е в квартал "Хумата"......да затрупа електоратЪ на Боце.

4

Анонимен

преди 1 година

Сегашната е най-безснежната зима в 63 годишният ми живот. Без съмнение промяна на климата има. Кой е виновен не знам.

3

Анонимен

преди 1 година

Когато бях дете (края на 70-те и началото на 80-те) имахме снежна покривка 50 до 10 сантиметра и я държеше през цялата зима. Нямаше проблеми. Сега с глобалното затопляне има няма сняг по 30-тина сантиметра и е трагедия.

2

Анонимен

преди 1 година

А помните ли как ни лъже ха, че зимата ще е мека,топла и без снежна, само преди месец.Аз винаги съм казвал, че зимата започва през февруари и продължава и през март че някога и до края на април, щом кокичетата цъфнат през втората половина на януари.А тази зима ще е студена и снежна с температури до-15/20 С*

1

Анонимен

преди 1 година

Вятър се измерва в километри в час. Какви са тези секунди? Не сте ли слушали по телевизията Минчо Празников и Любка Кумчева когато казваха времето че използваха километри а не секунди. Те по тъ пи ли бяха от вас?