68

Граничар мистик

преди 1 година

До пияница мистик..Защото бай Тошо беше затворил границите и граничарите стреляха на месо по всеки, който се опитваше да избяга.. Ама ти си много зомбирано зомби . Или алкохола на цар Киро още те държи . ДВАДЕСЕТ И ЧЕТИРИ са опитите да се премине границата ни при бай Тошо и едва при НЯКОЛКО е стреляно защото граничарите са били уплашени новобранци. А нещо да знаеш за Берлинската стена ? От както е построена опитите за преминаване са САМО СТО и то основно през 50-60те години. ***.

67

Анонимен

преди 1 година

В Гърция по същото време има гражданска война и убитите от британските войски и гръцката дикатура са много повече. Гърция има дясна дикатура и терор до 1973, каза гръцката президентка. В Испания дикаторът Франко е на власт 30 години след Мусолини и Хитлер и няма съд за фашистите, за които плачат сега неофашистите на 1 февруари 1945 година.

66

Анонимен

преди 1 година

Защо спряха да говорят за власт и терор в тоталитарна държава 1923-1944 година? Колко са жертвите на тоталитарната власт на Борис Трети, кървавия професор Цанков, борбата с антифашизма, Богдан Филов. Запада казва, че от 1923 година в България има диктатура и десен терор.

65

Случаен минувач

преди 1 година

Да се надяваме, че никога повече няма да се върне 1948 година, когато камионетки са обикаляли нощем София и големите градове и въоръжени до зъби са измъквали хора от леглата им, за да не ги види никой повече!

64

Христо Христов

преди 1 година

Че и лена на киро и ленчето поптодорова и те....

63

Христо Христов

преди 1 година

"Голяма част интелектуалки." - глория, луна и оная с тротинетката също са интелектуалки.

62

Анонимен

преди 1 година

Проблема на периода след втората световна война ,че се зае с комунизма. А той на практика не се получи.Получи се нещо като контролирана смесица от нацизъм и фашизъм.На практика не се получи нищо.Много им беше рано за комунизам,на тези общества.Трябваше всички да минат през капитализъм,след това демокрация и след това ,комунизам и след това социалдемократизъм.Но така или иначе у нас няма нищо политическо.Има финансова мафия наследник на ДС ,която има партии.

61

Анонимен

преди 1 година

Това което става сега в България е по-страшно от тогава.В последните 30 години има геноцид над Българския народ.От 9 милиона през 1990 година,сега сме под 6,5 милиона.Това са над 2,5 милиона човека по-малко за само 30 години.Това не оправдава комунистите,както и преди тях царистите (нацисти и фашисти).Просто правя сравнение на цифрите посочени от Вас. 2,5 милиона народ е повече от цяла Македония с тяхните мигранти по света.

60

Анонимен

преди 1 година

Грозимир дяволов пак ни занимава с на баба си деветините.

59

Анонимен

преди 1 година

Сащ не могат да предложат нищо друго освен това което е било досега. Тоест България като държава си остава бедна, каквато стана за 34 години демокрация с един псевдоелит от западни слуги.

58

Анонимен

преди 1 година

На мен комунизмът ми харесва, и това е бъдещето, който е против върви назад към миналото. Науката го потвърждава, всичко друго са измислици на групата за пропаганда плащана от милиардерите, които искат нещата да останат както са били.

57

Анонимен

преди 1 година

Защо тогава бяхме 9 млн почти а сега притая демокрация и хубавате цени сме 5 млн ??????????????????????

56

Анонимен

преди 1 година

но тошо имаше 500 млд резерва и плащахме 2 стотинки за ток и вода а това е най важното и затова ядохме кифтета за 0.22 стотинки - бирата беше 23!!!!!

55

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Истински комунисти няма никъде по света, защото комунизмът е утопия и в идеалния си вид може да се осъществи само в нечий болен мозък, но не и в реалността!

54

Анонимен

преди 1 година

Горе долу, нещата вървят към подобен сценарии и сега, или вярваш в култа, или си конспоратор и те маркират и заличават...разлилата е че транзицията е по плавна за да не разбуни духовете. Демокрация а куково лето.

53

Анонимен

преди 1 година

Krasimir angelov, по-точно грозимир дяволов, ще е подсъдим, но няма да е късно. Ха-ха, хи-хи !

52

Анонимен

преди 1 година

*** ще е подсъдим, но няма да е късно. Ха-ха, хи-хи !

51

Анонимен

преди 1 година

Вън американските крадци и лъжци от България.

50

Анонимен

преди 1 година

Мазните комунисти все още се измъкват от отмъщението на българите

49

Анонимен

преди 1 година

Няма по лошо от комунизъм! Не бива да се допуска това никога повече! Свободата на хората е безценна и ако някой се опита да върне нещо подобно, хората трябва да се борят и да не го допуснат! Терор, доносничество, налагане на мнение, преследване за убеждения, диктатура, лагери за назидание и сплашване, натрапване на груба пропаганда, подслушване и подобни похвати за смазване на хората! Дали ще е комунизъм или друго, служещо си с подобни приоми все едно! 45 стигат!