17

Бунгар

преди 1 година

Македониа пак много ни търпяха и гледаха докъде ще стигнат селските ни номера.Нахалството ни нямаше край.Освен изолация от Европа,ни намразиха още повече и македонците.Държим се така,като че Македониа да ни е бащиния.Какво и как ще става в тяхната държава решават македонците,а не българите.От нас се иска само,ако не можем да помогнем,поне да не пречим.

16

Анонимен

преди 1 година

БСП=ПП къде сте тръгнали.

15

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Другарко Нинова,ако искате да печелите избори се откажете ит ЕС и НАТО ! Няма време! Също така изхвърлете с шутове всички буржоа от Левицата,защото ако не го направите ше бъдете обезглавени заедно с кирливите Сакскобургота,които управляват и Вашата партия...партия,превърнала се в гнездо за богаташи и извратеняци като СтаниШеф.Ясен ли съм ?Не се гаврете с Българските Комунисти и Анархисти!!!!!!!

14

Анонимен

преди 1 година

БСП след изборите,никой няма да го брои и за кьорав плод от " джанка"! Същото важи и за ГЕРБ! От къде си мислят че ще изкарат проценти ? И тия от Маслата с кебапчета и кюфтета,няма да им помогнат! Аз гласувах на предните избори за ПП! Но с този си ход,да ни пренебрегват и пращат оръжие за Укрия,имат Среден пръст от мен на тези избори! И не се чудете защо Възраждане ще дръпне Яко напред на тези избори! Те Няма да клекнат на САЩ! Аз ще ги подкрепя! Наказателен вот ще има за всички!!!!-:)))))))))))

13

коце уя си ми

преди 1 година

разбрал.

12

Коце

преди 1 година

До Нане Ами нито тока нито газта бе не са им от нас. Там се пише че някой от тук им е продал газ далече по-скъп от световната му цена та те са се готвили иск в някоя арбитража с гръцки адвокати щяло да ни взимат големи пари бе. Иначе БГ не произвежда газ. А тока не ни е най-ефтинкия в региона. Може би в ЕС да, ама те не са ЕС и както знам ВСИЧКО е по-ефтино там, включително тока и газта и безнини и нефт и храни и всичко. А както разбрах заплатите са им по големи от нашите.

11

Анонимен

преди 1 година

Тази партия се превърна в символ на лицемерието! Да си припомним какво твърдеше вицепремиерът Нинова в парламента и медиите за износа на оръжие. Че няма такова нещо! И какво призна Кирил Петков, тогавашния премиер!

10

Анонимен

преди 1 година

Госпожо Нинова, сърдечно ви благодаря че затривате със сигурни стъпки БСП.

9

Нане

преди 1 година

Айде сега и един токов удар и при нас и няма ток и няма газ за шиптърите.... 2 седмици поне... ===))) КПП да се затворят за неопределено време... С *** се играе мръснишката... ===)))

8

Нане

преди 1 година

Затворете границата за тия прошляци... Да си въртят през гърция за турция шиптърите... ===)))

7

Новина

преди 1 година

Македонския клуб в Благоевград беше засечен с камъни тази сутрин, ама щом не е български няма значение за днесбг.

6

пришълеца

преди 1 година

Сигур и на криминална тел можете да се изградите:)))дерзайте...

5

Анонимен

преди 1 година

Лешояди

4

мдааа

преди 1 година

абе друго си е нинова да възрази категорично ,,,, като с оръжията :)

3

Нане

преди 1 година

Браво Како Корни... Изгони и посланника на тая българомразка съсмет... ===)))

2

Анонимен

преди 1 година

Говори Радио Москва!!!

1

Анонимен

преди 1 година

Caмo тoлkoвa ли? He e gocтaтъчнo...