405

Анонимен

преди 1 година

"Трябва да са ясни кои са целите и кои са приоритетите."- АБЕ НА ВАС НЕ СА ЛИ ВИ ЯСНИ ПРИОРИТЕТИТЕ? ТОГАВА кви държавници сте?

404

Анонимен

преди 1 година

Засега ГЕРБ са в изолация, но докога ще е така. ГЕРБ откраднаха стотици милиарди, с които могат да си купят цели партии

403

Анонимен

преди 1 година

Ще продължим да дълбаем дъното, ако ГЕРБ се върнат на власт.

402

Анонимен

преди 1 година

Ако ГЕРБ спечели изборите, значи че държавата е пълна с инфантили. А ако това е така, то тоя народ си заслужава съдбата и то не само с безумни цени и поредното бягане на млади от България, но и с много по-лоши неща. Явно ще броим инфантили.

401

Анонимен

преди 1 година

Успех на ПП и ДБ, но едва ли щеше се преборят с пачките от чекмеджетата. Стотици милиарди са срещу тях.

400

Анонимен

преди 1 година

Ако ПП спечели изборите, значи че държавата е пълна с инфантили. А ако това е така, то тоя народ си заслужава съдбата и то не само с безумни цени и поредното бягане на млади от България, но и с много по-лоши неща. Явно ще броим инфантили.

399

Анонимен

преди 1 година

Платените писачи на ГЕРБ зорлем ще ме накарат да гласувам за ПП и ДБ с техните опорки. Не трябва такива хора да са на власт.

398

смеех

преди 1 година

С ДБ правим едно ядро, което се надяваме да бъде не само снежна топка, а да бъде лавина", посочи Петков.

397

Анонимен

преди 1 година

До БлуГриин му сутиено, да бе. снимката е потресаваща. как може толкова важе, толкова отговорен и толкова способен политик така да се самоизтипоса с тоя двуцвете сутиен. срам и позор!

396

Хаха

преди 1 година

Кирето щял да обединява!? А защо досега се бореше със всички които подкрепяха тия същите идеи за които говориш? Уж щеше да се бориш с ГЕРБ, а какво се получи, борбата беше с ИТН, Изправи се..., а сега и БСП ви изневери...! Хората и те те разбраха че си празнодумец и лъжец! Изпуснахте си шанса, ако изобщо ще искали да правите нещо!

395

българина

преди 1 година

Кирил Петков: Много хора с ревност видяха огромния успех в Северна Македония

394

.

преди 1 година

аутист.

393

Те тоя е

преди 1 година

пълен ***! Без диплома, без гражданство. Нагъл, *** и плачещ за бой!

392

Анонимен

преди 1 година

не я показва шо му е хърваТска дипломата от колежа в Харманлийско. дано се съгласи за 10 кинта да се селфираме преди да го заключат ама дас види дипломката, специялаността и касоват за да сем сигурни че си е платил бележките къ си треа

391

Анонимен

преди 1 година

ДО колко дена Киро че подаде молиба за руско-сибирски паспорт да го точните далекобойни рекети натовски го нестигнат и наклъцат шо теков номер им извръте та още световния газов пазар сочи Кирето за шаврантиен шарлатанин. Свобода за Киро да имигири по имигинскити зикини как си е положено

390

Анонимен

преди 1 година

Няма значение кои ще спечелят изборите,важно е партия ГРОБ да са далеч от съставяне на правителство Както е тръгнало още едни избори и партията на ТИ КВОЧА е АУТ.

389

Брендо

преди 1 година

Ето резултата от некачествени вещества. Излиза тоя и почва да халюцинира, аз ще съм първи, аз съм Наполеон, аз съм на баба ви фърчилото...жалка история.

388

Анонимен

преди 1 година

На пазаря две продавачки на моркови си разказват: ПъПър Киро Пипнал ПъПърката Асандалия гювенди и са чуло пръцкано вибрато и въпросително заповедническо: насвинска мас е уфчъ лой са лубрикейт че мъ напрай на кафеи калинки, а други две казват че кирката сваки дан морковлета керестлийци по 2-3кг подбира и сака с рекия да мгу стерлизират ше Асан фанъланалнахрема и тече та се нетрае

387

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

Киро я кажи защо онзи Иван Христозов избяга от твоята фалшива подмяна ПОЗОР СТЕ Киро а Гешев спи дълбок сън срутихте държавицата ни безнаказано и продължавате да Лъжете има ли още шарани ХОРА не се оставяйте тези алчни шарлатани да ви мамят нагло

386

?!?

преди 1 година

И природните бедствия бледнеят пред силата на проссттия!