111

Анонимен

преди 1 година

До Обичам Путин.Теба тая Украйна клоуните се оказаха много сигурно са се учили от баш клоуна.

110

Анонимен

преди 1 година

До Обичам Путин.Е кой е казал,че го обичаме или искаме прокси война да спре.А като толкова пък си решил,че руската армия е затънала в Донбас тя Украйна набира доброволци отиди да пробваш и си вземи един западен телевизор или таблет високотехнологичен за оръжие,че калашника е руски и не ти се полага.Само западно и нищо друго.

109

Обичам Путин!

преди 1 година

Велик е Петър Велик и Русия е приказен рай, обаче и този път няма да замина за Русия, като онези 860 българи за последните 20 години, от общо 2,8 милиона емигрирали в чужбина хахаха. Освен това укрите са дали 500 000 убити и 400 000 ранени, обаче армията на Мацква е затънала в Донбас който на 50% е руски от 2014г хахахаДобре че всичко до което се докосваме и ползваме е произведено във високотехнологичния рай на моя Петърчо Велики хахаха. Поздрави от 4ти километър! Хахаха!

108

Анонимен

преди 1 година

А УКРИТЕ ЗАГИВАТ ЛИ ЗАГИВАТ. По данни на израелското разузнаване турското издание Hurseda Haber пише. Обща численост на укр. армия 734 000 +100 000 резервисти и наемници от НАТО и ДР. ЗАГУБИ:загинали 157 000, ранени 234 000,пленени 17 230. загинали от НАТО и наемници около 8 000.честито.

107

Анонимен

преди 1 година

Мемдувременно Русия купува по над 3 милиарда долара (главно злато) на седмица... Нещо не се вързва.

106

Боби

преди 1 година

След като прочетох че това е материал на Дойче Веле за Русия ... и просто спрях да чета. Разбирате ли РФ продава Юани а не ДОЛАРИ от които иска да се отърве за да направи каквото и да е... От там насетне просто спираш да си губиш времето с тази списана бележка...

105

Uiu

преди 1 година

До SuCkMyD1CkИмаш в предвид "украинка" ... Явно не си излизал извън кочинката, та да са ти ясни нещата ;)

104

В.

преди 1 година

Икономиката се крепи от търговията - износа. Има износ, има Юани, които се разменят за рубли.

103

Анонимен

преди 1 година

В района на селището Кременная е отбелязано изоставяне на позиции от украинските военнослужещи. В хода на активните освободителни действия нашите военнослужещи отбелязват в Кременско направление ниското ниво на морално-психологическото състояние в редиците на укробойците Според Марочко някои военнослужещи напускат позициите си, без да се опитват да окажат съпротива. А националистическите подразделения, които Киев прехвърли в този район за сдържане на собствените си войски, не се справят с поставената задача.

102

Анонимен

преди 1 година

Притежател на най-големите златни и валутни резерви в света през 2022 г.е Китай. До края на годината активите на Китай са достигнали 3,31 трилиона долара. На второ място е Япония с ресурси от 1,27 трилиона долара. Швейцария е трета (924 милиарда). Русия загуби четвъртото място, но го върна през лятото. В резултат на това Москва остана на тази позиция с 582 милиарда долара.

101

Анонимен

преди 1 година

до 145 до 144 - нещо си изпукаш нервите - пий си хапчетата тогава,мозъчен инвалид

100

до 144

преди 1 година

сложи си очила тогава бе! ползата е,ч е с е отървахме от вас, мръъъшляци хахаха! Можеш тука да квичиш колкото си искаш, но скоро ще се разправим с такива като теб!

99

Анонимен

преди 1 година

do 114 - не видях ползи за европа от санкциите А за русия санкциите не могат да имат дългосрочен ефект Нито САЩ могат да изливат на световния пазар евтин нефт от стратегическия си резерв повече от три месеца

98

Анонимен

преди 1 година

КРЕПИ ИКОНОМИКАТА НА БАЙДЪН

97

Анонимен

преди 1 година

Americanlittledick не може да победи в украйна, голяма трагедия във фашингтон...

96

Анонимен

преди 1 година

та викате нямало полза от санкциите, а?

95

Анонимен

преди 1 година

Анализът на дойче веле е песимистичен, дори черен, щом допуска цени на петрола от 25 долара за барел ,което може да се случи не при рецесия на световната икономика, а само при тежка световна криза. Но винаги има и оптимистичен сценарий, а между тях е и реалистичният. В момента русия има някои трудности, тъй като й е налага да сменя логистиката на своите нефтени доставки, при което се използва дъмпинг. Китайската и индийската икономика набират обороти и в средата на годината руският петрол ще се търгува за 60 долара барел, а есента - и за повече

94

Анонимен

преди 1 година

до 138 SuCkMyD1Ck - къде в европа рукиня е професия, кукличко, във Франция не съм срещнал нито една рускиня професионалистка, но съм срещал доста рускини женени за французи

93

Анонимен

преди 1 година

до 130 - Аржентина са много зле, затова станаха, зурльо, световни шамппиони по футбол

92

Анонимен

преди 1 година

Това кой ви го каза? Или просто трябва да изокате нещо негативно по адрес на Русия? По колко гадости за Русия и гърчещата и се икономика, защото санкциите много здраво работят, ви е норматива за час?