334

Анонимен

преди 1 година

Инфлацията в ЕС беше ниска до края на 2020 година, когато започна да се повишава. Управляващите в България не вдигат или задържат инфлацията в ЕС. В последните месеци, когато Бойко Борисов беше премиер, инфлацията в България се повиши с 50%, а и през цялото време докато Бойко Борисов беше премиер инфлацията в България беше 10-15 пъти по-висока от средната за ЕС.

333

Анонимен

преди 1 година

Аз съм неутрален,просто Ви казвам какво направиха ГЕРБ и ДПС за да се спасят от това да влезнат по затворите.Поздравлявам ги за успешно свършената работа.Не ме разбирай погрешно.Друг човек не можеше да свърши тази работа.Слави.Трифонов имаше най-голям рейтинг.Ако беше работил почтенно и беше застанал зад ГЕРБ,нямаше да има този ефект ,който се получи сега.На следващите избори ще има много малък вот,а на есен ще е най-нисък и платен.Тогава ГЕРБ се върщат.

332

Анонимен

преди 1 година

Не виждаш ли логиката?Протестите свалиха ГЕЕБ ,а не ИТН.Слави яхна гражданството общество ,което не беше доволно. Както виждаш ИТН след като стиганха до възможност да управляват с ПП и ДБ те откзаха,на следващите избори ПП,ДБ,БСП и ИТН управляваха,но ИТН го самосвалиха.ИТН се държеше като опозиция.Всичко показва каква е била целата за създаване на тази партия на ГЕРБ.Слави не иска да управлява,а просто да си свърши задачата.

331

Анонимен

преди 1 година

Герберските цени поне бяха по-добри, така че има логика.

330

Анонимен

преди 1 година

Истината е че ГЕРБ и ДПС явно имат добри Пиари,щом направиха толкова сложна схема в която създадоха си партии(ИТН и Възраждане ) за да се стигне до тук.А основното е Бойко да не влезне в затора или да не му се наложи да бяга при Орбан.Справиха се.Тоталмо намалиха броя на желаещите да гласуват на изборите.Наистима им признавам успеха.Съсипаха България за дълго време.

329

Хаха

преди 1 година

До Анонимения умник! Като се правиш на умен, трябва да има малко логика в изводите ти поне! Значи според теб ИТН свалиха Боко, за да могат после да го върнат на власт, и да му станат патерица?! Ха ха ха, по смешен анализ не бях чувал! Тия от ПП толкова ли не могат да измислят нещо по смислено?

328

Анонимен

преди 1 година

Македония е също в схемата имам предвид сценария на ДПС и ГЕРБ.

327

Анонимен

преди 1 година

Така е трудно е да определи човек за кого да гласува. ГЕРБ да напълно компрометирани и за тях гласуват едно определено число хора. За да имат по-голяма тежест техните гласове, ГЕРБ провеждат кампания за компрометиране на другите партии и отказване на хората от гласуване. При едни 60-70% гладували, ГЕРБ ще са с 15-16% от гласовете, а при 80% гласували, ще са с 12% от гласовете. Негласуващите решават изборите в България.

326

Анонимен

преди 1 година

ДБ и ПП не се компроментираха ,а ги правят че все едно са се компромемтирали,за това помогнаха и ГЕРБ и ДПС,но най-много ИТН.Всичко беше един добре организиран сценарий в който участва и Радев за да се неутрализира гражданското недоволствие и да бъдат блокирани хората на ПП.Не си мислете ,че Политиците са глупави.Всичко е заради гражданството недоволствие.Заради това стана всичко.Резултата ще е: България ще намалее с още 30 % за 10-15 години.

325

Анонимен

преди 1 година

ДБ и ПП да платят на патериците на ГЕРБ и ДПС ,ИТН и Възраждане и ще се промени всичко.ВМРО също прави всичко срещу пари.

324

Анонимен

преди 1 година

В сегашната ситуация е много трудно човек да определи за кого да гласува. 1. ПП и ДБ като цяло се компрометираха 2. Партиите по начало вече нямат всяка поотделно гласове да управлява 3. Очертават се поредни опити за коалиции на всяка цена и с почти всеки възможен, но така избирателят за какво е гласувал? 4. Вижда се, че сегашните партии, каквото и да обещаят, няма как да го изпълнят, защото парламент по-скоро няма да има пак Та какво друго да показва изследването освен голяма маса отчаяни?

323

Анонимен

преди 1 година

Истината е ,че целта е постигната,а тя беше да се създаде патерица на ГЕРБ,в случая ИТН и Възраждане за да се злепостави политическия елит.Да се намали броя на желаещи да гласуват,да се върне хартиения купен вот и изборите да се спечелят на есен в комбинацията от избори за местен и парламентарен вот.Слави и Костадин не са нищо друго а актьори с подготвен сценарий.Жалка история.Защо ДБ и ПП,просто не им платят повече и ще яидите как всичко ще се промени.

322

Честито

преди 1 година

Ако изобщо е вярно това изследване, заслугата за резултатите е на лъжеКирчо и Ристю умния! Те разтуриха всички сили, които свалиха ГЕРБ от власт. Сега щели да събират добрите сили? Смешници...

321

Анонимен

преди 1 година

Колко ли пачки от чекмеджетата са дали на Екзакта за такива резултати?!

320

Анонимен

преди 1 година

Като им знам как правят статистиката и никога не уцелват нищо, няма да се учудя да е платена публикация от герберастите.

319

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

ЗНАЧИ ДОБРИТЕ В КАВИЧКИ СА АТАНАСОВ И РАШКОВ КОМУНИСТИЧЕСКИ СЛЕДОВАТЕЛИ ОТ НАФТАЛИНА ЩЕЛИ ДА СЕ ОБЕДИНЯТ И ДА УПРАВЛЯВАТ В 2023 ГОД В ДЕМОКРАТИЧНА ЕВРОПЕЙСКА БЪЛГАРИЯ Е БЪЛГАРИ СЪБУДЕТЕ СЕ

318

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

ДАВАЙ БОРИСОВ МАЧКАЙ ПОДМЕНИТЕ БЪЛГАРИЯ ГЛАСУВА ЗА ТЕБ СТИГА ЧЕРЕПИ СТИГА ПРОПАДАНЕ СТАБИЛИЗИРАНЕ НА БЪЛГАРИЯ С ПОЛИТИКИТЕ НА ГЕРБ

317

Анонимен

преди 1 година

Божеее ОПГ-то ГРОБ пак ще бърка в здравето на всички Българи. Всеки народ си заслужава управниците. Щом години след като загубиха властта на всички управленски позиции в държавата са все хора на ГРОБ, нищо друго не можеше да се очаква.

316

Анонимен

преди 1 година

А ти коя библия четеш краварската ли??????33 пола ,крадци и убийци в кой бог вярват там а????????миротворци

315

Анонимен

преди 1 година

Бг ди отиде безизходица и бедност до дупка и последният останал милион българе ще бъде прокуден тоеа е целта