386

Зе

преди 1 година

Ех тоз лош Путин. Всяка вечер се изхожда в гащите на Зеленски, точно преди вечерното обръщение към украинските поданици на зеления Фюрер.

385

Щирлиц

преди 1 година

Мечтите са безплатни.Не,нямя да го убива,първо ще го изпрати в Донбас,да бъде съден по бързата процедура от близките на загиналите.Ще бъде интересна присъдата.

384

Истината

преди 1 година

Да ще го остави да се прави на войник, че всички не изгодни и невярващи в комизма да му теглят сеира.

383

Ха ха

преди 1 година

И пак не казвате всичко. След като Путин обещал да не убива Зеленски, Бенет му се обадил. Дотогава Зеленски се криел в бункер. Два часа след това Нарко вече бил в кабинета си и снимал клип и казва, че не го е страх. И още - Западът реши, че е необходимо да продължим да разбиваме Путин, а не да преговаряме - спомня си Бенет. Те (Западът) прекъснаха преговорите и тогава ми се стори, че грешат.

382

Георги

преди 1 година

Те избиха хиляди мъже, жени и деца - и Украинци и Руснаци.. на кой му пука за Зеленски ?

381

Хаоус

преди 1 година

Помните ли (питам хората над 50) когато в България 95 процента от населението поддържаха режима на Тодор Живков -комуниззъъма . На 08.Ноември.1989 и на 09.Ноември 1989г-цялия народ беше на страната на БКП. На 10 Ноември 1989г. , стана промяната и на 11 Ноември 1989 -всички вече бяха против БКП и Живков. Е те така подкрепят и путин в русия.

380

ХИТЛЕР И ТОЙ БЕШЕ

преди 1 година

ОБЕЩАЛ ЧЕ НЯМА ДА НАПАДА РУСИЯ , ПУТИН СЪЩО ОБЕЩАВАШЕ ДА НЕ ВЛИЗА В УКРАЙНА , НО СЕ ОКАЗА ЧЕ ТАМ Е РУСКА ТЕРИТОРИЯ ОТ КАК СВЯТ СВЕТУВА !

379

до 466

преди 1 година

Не си прав, но никога през съзнателния си живот няма да го разбереш, защото си фанатик. Ако ти беше роден в Украйна..щеше да имаш друг живот и друго мислене. Жертвите на нацизма през ВСВ...и те ли са си го заслужавали. Мислиш ли че всички германци са били съгласни с Хитлер. Мислиш ли , че всички българи са съгласни с Борисов и БГ мафията, която 12 години ни баламосва...и се явява отново на избори. Ние българите как се борим за да подобрим живота си..ми никак. Чалгари и болни мозъци са идолите ни

378

БЕРИЯ

преди 1 година

ДРУГО Е ОБЕЩАЛ ОНЯ ЧЕЧЕНЕЦА И Е НАТОЧИЛ НОЖА ЗА ПРАСЕТО

377

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 465 Бе, нещо Артемовск го обкръжават, ама айде... Нали бившите затворници не са превзели Соледар(според укрите), та ми е чудно кой обкръжава Артемовск. Клингоните? Хаххаахахахахахах!!!

376

Заслужават си го

преди 1 година

Скоро срещнах едно "самодоволно" украинско семейство в "Кауфланд"Тъй като мога да говоря руски им казах:- Вие не трябва да бягате от страната си ! Трябва да останете и да се борите, за собствения си живот, имущество и бъдеще !- Не може да оставите шепа нацисти, узурпирали власта в Киев,да се подиграват с вас. Организирайте въоръжена съпротива,което да ги свали от власт. Вие сте 40 милионна страна, а сте се пръснали по всички краища на света като мишки от страх.Но те ме гледаха като овце...

375

Анонимен

преди 1 година

За един приятел на питаш гей отговарям в Маринка разчистиха руснята и съвсем прясно са напреднали половин км при Красная Хора до Бахмут много музиканти са на концерт при Кабзон вагнер бягат в момента хвърлят Чмобики на вълни

374

Анонимен

преди 1 година

Един преятел каза да питам, по кое направление напредват украинците в момента. В център, север и юг яли бой. Но по коя медия ги пишат?

373

Мусолини

преди 1 година

През оная ми работа кой какво казал,обещавал

372

Анонимен

преди 1 година

Moдepaторчето, ама ти верно си много TЪЪП. Бе, ти мaлoyмeн ли си, к'ъв си? Казвам ти, че не можеш да ми запушиш устата! Хахахахахахахахах!!!

371

Поп Грую

преди 1 година

Мoдеpaторчето, бе ти да не си нов? Не знаеш ли, че мен не можеш да ме блокираш? Не знаеш ли, че ще ти разгоня фамилийката, бе rлyпендер шuбан? Искаш ли да те побъркам? А?

370

Анонимен

преди 1 година

Днес Борис Джонсън е говорил пред американския конгрес. Благодарил е на Конгреса за безусловната поддръжка на Украйна и решимостта на САЩ да поддържа Украйна до пълната и победа над Русия. И най-важното подал е сигнал до противниците на Путин в Русия че е време той да бъде зачистен с думите "clear him out".

369

Путин има проблем

преди 1 година

Зеленнски не е обещавал на Путин да не го убива. .

368

Куку

преди 1 година

Путин,22години лъже и краде Русия сега се сети за живота на Зеленски!!!Никога Русия не е изглеждала толкова жалко.Пародия на държава

367

Бай Пеньо

преди 1 година

И аз няма да убивам Путин