50

toti

преди 1 година

Ама Шишков,дай по конкретно,да види БЪЛГАРСКИЯ НАРОД,кой взел авансите,колко са по магистралите и колко по джобовете на Бойковите приятели !!!Колко години все ще гкрием тия далавери,а народа ЧАКА и за туй пак НИКОЙ НЯМА ДА ИДЕ ДА ГЛАСУВА !!!

49

gogo

преди 1 година

БОКО: Поправка не са давани за "текущи ремонти", а се даваха за "спешни ремонти", защото при тях няма конкурс, а се дава на "наша фирма, като цената беше х5 или х10 в зависимост как съм се събудил ;)

48

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

ПОДМЯНАТА ЧЕРЕПИТЕ ЮМРУЦИТЕ ВЕЧЕ ТРЕТА ГОДИНА САБОТИРАТ ИНФРАСТРУКТУРАТА НА БЪЛГАРИЯ С ЕДИНСТВЕНОТО ЖЕЛАНИЕ ДА КОМПРОМЕТИРАТ БОРИСОВ БЕЗ ДА ГИ ИНТЕРЕСУВА БЪЛГАРИЯ Е ТОВА КАК СЕ НАРИЧА А БЪЛГАРИТЕ СЕ ОСТАВЯТ ЕДНИ ПЛАТЕНИ ЧЕРЕПИ ДА ГИ ЛЪЖАТ ДА ГИ КРАДАТ ДА ГИ ОГРАБВАТ

47

Анонимен

преди 1 година

ЕЕЙ, ГООЛЯМ МО×ШЕННИК БЕ !!! ПИЯ×НДУРНИК ДО×ЛЕН......

46

Анонимен

преди 1 година

то сега и ремонти не се правят. Реално нищо не се прави. Онзи ден в едно предаване стана ясно че фирмите взели авансите ще ги върнат (сумите имат и застраховки), но цената вече ще е двойна то и затова "шиши" не ще да ги вземе защото ще лъсне "мантрата" за кражбите.

45

Анонимен

преди 1 година

До Иван Иванов---Иване,излиза,че според теб не трябва да строим пътища,а дали и изобщо да имаме такива!??

44

Анонимен

преди 1 година

При ГЕРБ се пуснаха в експлоатация десетина километра магистрали. Ако вярвате на хвалбите на Борисов, милиарди километри магистрали е построил.

43

Анонимен

преди 1 година

При ГЕРБ имаше пари за чекмеджетата, това са парите давани за ремонт на ремонта на ремонта на ремонта ...

42

Странно,

преди 1 година

...при ГЕРБ имаше пари за метро, за Околовръстно, за магистрали, а според Щатните плювачи, имало даже и за "крадене? Бойко строял магистрали, защото можело да се "краде"? А тези понеже не крадяли, затова не строяли! А бе вие българите ги превърнахте в абсолютни ***, щом им пробутвате такива евтини лъжи! На Борисов никога не са му спирани Еврофондовете! Спирани са само при Станишев, и Орешарски! Що не кажете, колко Еврофондове усвои Радев? ... Нула! Кой е крадецът?

41

Иван Иванов

преди 1 година

Безумие е да се плащат милиарди за пътища, при положение, че няма приходи от тази дейност, тоест - плащаме за комфортни пътища, а шофьорите не плащат реално нищо. 1 квадрат път е в пъти повече от най-луксозната мраморна настилка, при това говорим за километри, тоест - все едно плащаме със злато. Това е десетилетна инвестиция, което дори и БКП не си позволиха - да оставят народа гладен, за да има пътища - тоест - надскачваме се. На гол тумбак - чифте пищови. Освен това - не се пестят парите.

40

Митко

преди 1 година

Прав е министър Шишков. ГЕРБ откраднаха милиарди от пътното строителство, а сега им е виновен Радев, ПП, ДБ, Спаси София, БСП и не знам още кой. Тази държава няма да се оправи докато Борисов не бъде убит. Това е истината. ГЕРБ ще се разпаднат за една минута и политическата криза ще бъде моментално решена.

39

Nexo

преди 1 година

450 млн лв отклонени от Асен Василев за строежа на Хемус за борбата с Ковид, по неговите думи не са ли пари оставени от Борисов? И защо ПП и ДБ дадоха милиарди за пенсии, а не пожелаха с тях са се достроят магистралите?Истината е, че именно *** откраднаха парите за пътища, а не ГЕРБ.

38

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ, строяха и всичко беше евтино ,,при Радев вече две години нищо не се строй ,а цените хвръкнаха до небесата .

37

Анонимен

преди 1 година

До долния, как да строят през тези две години, като ББ даде едни пари авансово на фирмите, а те *** за още пари. Хайде сравнете за тези пари които е дал тиквун в Европа какво са построили. Не случайно той обикаляше с джипа и ставаше за смях, но това му е нивото. Пирамидите му са в цялата страна и докато не се изчисти от тези некадърници нищо добро не ни чака.Чрез тъй наречените магистрали се краде се пълнеха чекмеджетата

36

Пълен некадърник

преди 1 година

Две години не са построили и сто метра велоалея, а този "невнятният", само ходи да търси компромати за ГЕРБ! Какви "текущи" ремонти, бе? При ГЕРБ бяха завършени магистрала Люлин, Тракия, Марица? По тях вече десет години колите вървят с пълен трафик! С пълна сила се строеше Струма, и Хемус/преди ПП-тата да окрадат парите/? Този само обикаля студията нещастният, и се чуди как да се оправдава с ГЕРБ! Пълен некадърник! И кой го е излъгал, че ще свърши някаква работа за изборите, с тази помия?

35

Гербер

преди 1 година

А сега никак.

34

Иван Иванов

преди 1 година

Не знам, в чужбина построиха доста бързо разни строежи, тук за 100 милиона лева - направиха Трамвай номер 5, сигурно е качествено, не може да се отрече, но то е ясно - че печалбата е грамадна. Както и да е. Но пари нямаме - така или иначе. Аз не знам откъде идват изобщо идеи за супер строежите.

33

Анонимен

преди 1 година

В Русия за 1 година се строят по 500км магистрали само в ***, земята на богопомазаните, премиери се стеои 33 години. Начало 1989 весник труд може , да видите датата

32

Анонимен

преди 1 година

Тоя винаги ли е пиян?

31

Анонимен

преди 1 година

Демек Шишо-Бакшишо обвинява ГЕРБ, че са ремонтирали пътищата, а виж при промяната такова нещо никога няма да се случи?!?!