7

Анонимен

преди 1 година

ПРИ БАЙ ТОШО нямаше дълг а имаше 500 млд резерва !!!! и ги откраднаха тези които дойдоха на власт (а Русия имаше 400 млд преди воината ) макр и от ромка но баща Фединант мислише най вече за народа ! Зимата е също сезон !!!! и периодически идва и си отива - всичкото време е хубаво и не повторимо

6

Незнайко

преди 1 година

Ще има ли лято?

5

MaйMyнaтa

преди 1 година

Стига сте ревали отдолу бе, днеска сте тука утре ви нема. Кви дългове сънувате, или сте на тежка дpoгa и aмфeти

4

Анонимен

преди 1 година

До До 6,,,,,При бай тошо 11 а сега са 45 милиарда. Кой и как ще ги връща? Да му мислят тези които сега са на 20 30 и 40 годишни. Ще бачкат за жълти стотинки за да връщат на мутрите дълговете.

3

До 2 и 5

преди 1 година

Ями, пили и се веселили, ама накрая дошъл кръчмарят със сметката и.........се охълцали. Бай ти Тошо ни остави 11 млрд. долара външен дълг, ако не се сещаш. Нататък едно юпи яко ни надупи, като го върза с еврото.С една дума - безплатен обяд няма и всеки си плаща за простотията.

2

Анонимен

преди 1 година

Не сме за студове. Това нее бай Тошовото време когато плащах за парно с пара по 12 лв на месец при пълна мощност. Сега след като Киро Парапето ни намали газта четири пъти от 150 лв на месец сега ми пращат фактура за 500 лв а това ми е цялата пенсия. Нито лекарства нито ядеене ще си купувам за да плащам порно.

1

Хах

преди 1 година

От "големия" снеговалеж почти не отстана сняг навън.