219

ПРОВЕРЕТЕ

преди 1 година

Родословните корени на Христо Иванов, Борисов, Костов и повечето атлантици са от бивши партийни величия - комунисти. Сега евроатлантици, а след като САЩ се изтеглят от балканите през 2025, тогава елате ги вижте. То и сега Христо Иванов се подкрепя с пари от Нексо, където руски олигарси работят с тази платформа.

218

КОГА ЩЕ ПАДНАТ

преди 1 година

Цените? След като прекъснахме евтината газ и подарихме 6 000 000 000 за чертежи, и сега след като дадем 20 000 000 000 долара за американски централи, при условие, че вече купени са под найлон и като спрем и горивото от Лукойл, стойте и гледайте какви ще са цените. Па като влезне еврото - до космоса ще излетят.

217

Един Дядо

преди 1 година

Туй наборчетата интересни хора. Хем мечтаят в рая да отидат, пък не им се ум.Ира.

216

защо

преди 1 година

Защо таксата за тоалетна и таксата при лекар е ЕДИН ЛЕВ

215

Математика:

преди 1 година

Ако всяка седмица се повишават цените с по 1%, колко процента ще е годишното поскъпване?

214

до 231

преди 1 година

Браво,ето това е много кратък,точен и ясен отговор за многогодишната мизерия в Корумпестан.

213

Анонимен

преди 1 година

Продажни,алчни и некадърни управници плюс робски бездушен народ.Идеалната комбинация за гибелта на една държава.

212

Анонимен

преди 1 година

работете бе, бугаре! за нищо не ставате...и продължавайте промяната, ***-ци

211

Кармен Златарева

преди 1 година

Браво бе,Браво - аграрна страна. Супер плодородни земи от двете страни на Стара планина и....супер скъпи цени на храни и вносни лошо качествени храни,абсолютно ненужни за нашия пазар....Бравоооо

210

Икономист

преди 1 година

От януари 2024 г. цените ще намалеят. Просто защото хората няма да имат евра, с които да пазаруват. Стоки ще има предостатъчно, но пък еврата и евроцентовете ще са дефицитни. С финансисти като Дянков и леля му Георгиева нищо добро не чака България. Само преди месец Дянков разправяше, че не трябва да се вземат заеми. Преди ден - два обърна мнението си на 180 градуса и говореше, че точно сега пък трябвало да се вземат заеми.

209

Обективен

преди 1 година

Няма страшно. На 01.01.2024 г. всичко ще си дойде на мястото. Сега си броите стотинките, а от догодина - евроцентовете. Но важното е да сте евроджендъри и да плюте Русия. Скоро ще ви се наложи да замените сиренето, млякото и кашкавала с брашно от скакалци и масло от мухи. Това е вашият "цивилизационен" избор. Жалка и тъжна картинка...

208

dsds

преди 1 година

Киро е виновен! Костов е виновен! САЩ са виновни! Рептилите! Илюминатите!Не бойте се! Копейкин ще свали цените и всичко ще се оправи!

207

Хаха

преди 1 година

До пияница мистик...Абе Братчед,измирането на едни не значи,че ти ще живееш по-добре,тъкмо напротив.Това със кинтите също е много относително - днеска имаш,утре не!Пък и никой не е вечен,все някога ще се преселим във вечните ловни полета!за там ред няма и не се знае кой,кога и как

206

до пияния мистик

преди 1 година

Ми и ние родените преди 1989, те чакаме теб да пукнеш бавно и мъчително , след което света ще стане доста по-добро място !

205

До пияницита мистик

преди 1 година

Явно не си отрезнял изобщо и пишеш глупости! Ще измрем, ние родените през 1989 г., но защо си мислиш, че въздишаме по соца? По соца не въздишат, дори и децата и внуците на велможите от ЦК на БКП и ДС, които сега се опитват да завземат държавата, чрез парите откраднати от същата тази държава през 1989 г. И станаха бизнесмени и олигарси, и продължиха да крадат през последните 33 г, чрез масовата приватизация, европейските фондове и източване на ДДС-то!

204

анонимен

преди 1 година

Колкото и плюете по хипермаркетите е добре че ги има, защото в кварталните магазини е ОГЪН! Няма намаления, няма акции и надценките им са високи! Но, не трябва да пълним количките и да купуваме ненужни неща!

203

msm

преди 1 година

Пазарувам от супермаркетите само на акция. Иначе е набутване. Портокали от 2,8 на 1.6 лв/кг, Банани от 3.4 на 1.99, ябълки винаги има изгодно около 1,2-1,8 лв/кг. Сирене БДС от 25 на 18 лв/кг, кашкавал БДС от 35 на 25 лв/кг, кисело мляко БДС от 1,7 л/бр на 1,2 лв/бр. И т.н. И много продукция от село ;-)

202

Анонимен

преди 1 година

Eврото е виновно...

201

Анонимен

преди 1 година

Е все пак все още се намира и по нещо дето става за хранене.С навлизането на насекомите в менюто обаче, ще се случи революция в храненето.Тогава не цената ще е проблем,а намирането на нормална храна.

200

Веган

преди 1 година

До неее- Дори и нас използват умело за целта си. Но и нас няма да подминат след като им свършим работа. Няма само вие да ядете кебапчета от буболечки, но и ние ще ядем правите "банани" и квадратните "домати" на чичко Бил Гейтц, най-големия фермер в света