85

Бунгар

преди 1 година

Защо не можем да разберем,че не навсякъде където е пръднал българин е българско.

84

Анонимен

преди 1 година

Слави, ще те изчегъртам! А, ти сам вече си го направи...

83

надали

преди 1 година

Обезпокоително е сходството с украино-руския конфликт.Един народ, един език , десетилетия подклаждана омраза и накрая насъскване и въоръжаване . Дано не се стигне до там. Но само аз ли виждам аналогията? Започнаха вече да бият българите в Скопие, както украинците биха руснаците от Донбас и ги убиваха 8 години.Това ли следва? Кой и какво ще ги спре?

82

Бунгар

преди 1 година

Още един ,,специалист,,по Македонския въпрос. Няма ли кой да му каже,че си няма хал хабер от истината и историята. Това,че неговия мозък са го промили,не трябва сега той да налага измишлйотините с които са му натъпкали кухата манерка.

81

Анонимен

преди 1 година

Сус ба предател! Дегеец марш обратно в плевенските села!

80

Анонимен

преди 1 година

Нека роднините на Гоце Делчев да поискат преместването на тленните му останки в България. Всеки роднина има право на това.

79

Кънчо

преди 1 година

Един път само да си решиме проблемите със сърбежите/кютек/,и РСМ ще развее БГ байраците.от Скопие,та чак до Албания и оттатък.*** пусти рюшняци,плащат пуно яко на сърбежите,а те намакетата дет се продават като гърли на Гюртела у Беча.

78

Turcin

преди 1 година

Zabravihte mnogo barzo kakvi gi varsheha balgarite Kato biyeha stari Hora na turskata granitsa I ne iskaha da gi dopusnat do rodnite im mesta

77

Мумията

преди 1 година

се завръща! Нали два пъти получи мандат........

76

Анонимен

преди 1 година

На Слафчу главата ми заприлича на скафандър ?! Явно тренира за полета в Космоса, заедно с македонеца. Като кацнат на Слънцето ще изреват мощно - Македонияяяяяяяяяя!

75

Станков

преди 1 година

До ФораВие дори името на Гоце не знете бре бандити македонски!Хиляди Българи носят името Георги.

74

Анонимен

преди 1 година

Гоце Делчев и другарите му от ИЛИНДЕНСКОТО ВЪСТАНИЕ СА ЛЕВИ ХОРА, КОМУНИСТИ.Та питам се сега след като в БГ се води невиждана кампания в медиите срещу комунизма вие какъв го дирите пр Гоце.Радев ок, БСП ок, ама всички други са десни по техните думи, включително и тоя петокласник на снимката.

73

Фора

преди 1 година

Колко българи се казват Гоце бе, бандити български.Гоце Делчев е Македонец.

72

Виж там

преди 1 година

с македонския космонавт, нали сте гъсти, та оправете работата и туширайте напрежението. Може и една патриотична песен да им изпееш от седнало положение. Гиди маскара ниедна!

71

Анонимен

преди 1 година

Грешна ни е политиката, ние не сме братски народи, дори ние да не ги мразим факта, че те не просто ни празят, а ненавиждат в черавата е достатъчен да нямаме нищо общо с тази държава. Колкото и да искат политиците, това няма как да се случи, никой не трябва да ходи там, никакви общи проекти и договори, да се оправят, да търгуват с албанците с тях да се развиват, докато не ги превземат.

70

Анонимен

преди 1 година

Радев и правителството тази седмица получиха инструкции от Вучич и Орбан как да действат.Те се срещанха последивателно с Вучич и премиера на Унгария .Трите Путински държави отмъщават на Македония ,заради помощ която дават на Украина.Македония е един от най-големите дарители на Украина от 24.02.2022 до сега.Македониямс население от 1,8 милиона е дарила над 1000 пъти повече пари и оръжие от държави с население над 10 милиона.

69

Тържество

преди 1 година

На политиката на русофила Радев. Коридора Белград-Скопие остава комунистически. Сещайте се от кои партии ще вият против Македония най силно.

68

Ники

преди 1 година

Плюха го Славчо , че им свалил правителството , ама по темата за Македония май се оказа прав .

67

Реалист

преди 1 година

Предполагам си го проверил, но на кратко. Яворов е от гр. Чирпан, поет, приема присърце борбата на българите в областта Македония останали в робство и се включва лично в нея. Тогава няма македонци има само българи.

66

до 81

преди 1 година

не знам от кой Запад се обаждаш, но щом не се връщаш в България, значи ти харесва да стоиш на Запад. Ако си работник, а не работодател, не очаквам да разбираш проблемите на работодателите в условия на световна криза, пандемия и започваща световна война.