129

Анонимен

преди 1 година

Не с писма а съсздрава сопа се чисти плявата господа управници....

128

Анонимен

преди 1 година

ВРЕМЕ Е БЪЛГАРИЯ ДА ВЗЕМЕ СЕРИОЗНИ МЕРКИ И ДА ИМАМЕ ОБЩА ГРАНИЦА С ....АЛБАНИЯ !

127

Ф.С.В.

преди 1 година

Русия си има "Украйна' ,,,,,,,а нашата "Украйна" е Македония-- ционистите евреи направиха капанът . въпрос на време е да 'щракне" ии КЪДЕ е КОСТОВ ЗА БОГА? ТОЙ ПЪРЕИ ПРИЗНА МАКЕДОНИЯ ПРЕД СВЕТА КАТО ДЪРЖАВА !! ЗАЩО? КОЙ МУ НАРЕДИ? ДА ОТГОВОРИ СЕГА !!!

126

анализатор

преди 1 година

Помнете,колкото и абсурдно ди ви прозвучат следните мои думи:Разпада на Македания започна.Албанците само стоят отстрана,гледат и чакат сигнал,за да откъснат Северозападна Македония,и да се присъдинят към Албания.Това е 1/3 от Македония.Тях въобще не ги интересува дали съществува народ,наричащи се македонци.Вижда се бъдещ сблъсък със сърбите заради останалата част.Неизбежно е.Вчера се сблъскахме със сърбоманите.Не забравяйте,че днешните македонци-откачалки, мечтаят за разпадлата се СФРЮ.

125

Бунгар

преди 1 година

С действията си България за пореден път олеква пред Европа и света.

124

ДО Сърби

преди 1 година

Не си прав - СМР се Подкрепя от САЩ .Да си чул нещо в Подкрепа на България от САЩ ?

123

Сърби

преди 1 година

и русофили, сър. Какво друго да чакаш от тия роби.

122

Aa

преди 1 година

До АнонименЕ то Украйна е руската РСМ

121

Анонимен

преди 1 година

Къде са българските политици евроатлантици които искаха приемането по най бързата процедура на РСМ в Евросъюза. Скатаха се и не им се чува гласчето сего.

120

Анонимен

преди 1 година

Българските политици станаха за посмешище, защото НЕ СА БЪЛГАРСКИ политици. Това са прислужници на чуждестранни интереси, корумпета, *** и какво ли още не, но не и български политици. За тях българския интерес е на последно място, ако изобщо присъства в приоритетите им.

119

Анонимен

преди 1 година

С днешните действия РСМ направи за смях нашите ду п ед ав ци в държавното ни управление, които под диригентската палка на Франция ги допуснаха до разговори за влизане в Европейския съюз. Интересно, къде е сега Тиквата да коментира, тогава беше много активен?

118

Анонимен

преди 1 година

Само проверявам шараните как кълват на политически простотии

117

Нане

преди 1 година

Заради тия сръбски роби имаме две национални катастрофи... Трета ли искате... ===))) изгонете посланника и пълен игнор...

116

Анонимен

преди 1 година

Българските политици станаха за посмешище, защо се учудват от неуважителното отношение на РСМ към България ?

115

до 129

преди 1 година

Всички произвеждаме екскременти в тоалетната и това е естествено, не е естествено от устата ти да излизат.

114

Браво

преди 1 година

До 126 Ти си производител на екскременти в тоалетната нали?

113

Айде бе

преди 1 година

Заради някакви дс ченгетата, които се държат брутално на границата, ще си разваляме двустранните отношения. Май всичко е организирано.

112

Анонимен

преди 1 година

ФИЛИТЕ И ФОБИТЕ СА НАЙ ЗАБЛУДЕНИТЕ БЪЛГАРИ, КОИТО СЪЗДАВАТ ХАОС И ПРОБЛЕМИ НА БЪЛГАРИЯ ! УМНИЯТ БЪЛГАРИН ВИЖДА В БЪЛГАРСКОТО ПРОИЗВОДСТВО ЕДИНСТВЕН ИЗТОЧНИК ЗА ПРЕВРЪЩАНЕ НА БЪЛГАРИЯ В АВТОРИТЕТНА, БОГАТА И ПРИТЕГАТЕЛНА ДЪРЖАВА !

111

Стоян

преди 1 година

Цитирам дословно думите на БЪЛГАРИНА Георги Делчев - Отцѣпленията и разцѣпленията никакъ да не ни плашатъ. Действително жалко е, но що можемъ да правимъ, когато си сме българи и всички страдаме отъ една обща болѣсть!Ако тая болѣсть не съществуваше въ нашитѣ прадѣди, отъ които е наследство и въ насъ нѣмаше да попаднатъ подъ грозния скиптъръ на турскитѣ султани.

110

Анонимен

преди 1 година

Без бабаитлъци и обиди ! Да покажем спокойствие и достойнство !